ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Επιτυχής ήταν ο «Αντύπα Δρόμος 2017», στην Πάτρα



Συν γυναιξί και τέκνοις έδωσαν παρών προς τιμήν της μνήμης του αείμνηστου αγωνιστή του δρομικού κινήματος!



Βετεράνοι λαϊκοί δρομείς έδωσαν παρών, μαζί με ποδηλάτες και περιπατητές, στην διαδρομή των 10 χλμ. - Εκλεκτές βραβεύσεις από τους διοργανωτές - Παρών από τον 79χρονο δρομέα Παν. Μπούμη και την οικογένεια του αείμνηστου!

Η οικογένεια Αντύπα παρούσα.
Μαζική ήταν η συμμετοχή στον «Αντύπα Δρόμο 2017», τον αγώνα δρόμου που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ακάματου αγωνιστή του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της Πάτρας, Γιώργου Αντύπα και ο οποίος ξεκίνησε χθες, 14-5-2017, στις 7 το απόγευμα από το κολυμβητήριο Πεπανός για τους δρομείς και από τον ΟΛΠΑ για τους περιπατητές και τους ποδηλάτες, με επιστροφή για όλους τους συμμετέχοντες, μπροστά στο κτίριο του ΟΛΠΑ, επί της Ακτής Δυμαίων, μέσω της πύλης 7 της βόρειας λεκάνης του Λιμένος επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι δρομείς μέσω της Πατρών Κλάους κι εν συνεχεία της Ελευθερίου Βενιζέλου, έφθασαν στον ΟΛΠΑ, όπου προστατευόμενοι από άνδρες της ΕΛΑΣ, που φύλασσαν διασταυρώσεις,  συνενώθηκαν με τους περιπατητές και τους ποδηλάτες.

Στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων για να διανύσουν τερμάτισαν εντός της λιμενικής ζώνης, συμμετείχαν αθλούμενοι δρομείς από τον ΣΔΥΠ, τον Φειδιππίδη των μαραθωνοδρόμων, σύλλογοι τους οποίους ο αείμνηστος Γιώργος Αντύπας υπήρξε πρόεδρος και τον Σύλλογο Ζεύξη Ρίου. (Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πρώτος πρόεδρος του ΣΔΥΠ ήταν ο δρομέας Νίκος Γεωργίου και ακολούθως ο αείμνηστος Γιώργος Αντύπας, ο οποίος με την ανάληψη των ηνίων του δρομικού κινήματος έδωσε πανελλήνια ώθηση στο λαϊκό άθλημα).

Αριστερά ο Παν. Μπούμης (79 χρόνων), στο μέσον ο Φάνης Ξάνθης και δεξιά ο Νίκος Κατσαΐτης, δρομείς της παλιάς φρουράς, εποχής Αντύπα. Και οι τρεις ξεπερνούν τους δύο αιώνες σε ηλικία! 

Με τον τερματισμό ακολούθησαν βραβεύσεις, με τον μεγαλύτερο σε ηλικία λαϊκό μαραθωνοδρόμο Παν. Μπούμη, 79 χρόνων, να βραβεύεται από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Κώστα Κόντη και ακολούθως τον γιο του αείμνηστου τιμωμένου, τον Νίκο Αντύπα, που παρέστη με την μητέρα του Ειρήνη, να βραβεύεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ.

Επίσης ακολούθησαν βραβεύσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης, των Προσκόπων, Σαμαρειτών και Ομάδας Ε΄.

Βροντερή ήταν η παρουσία του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, που παραβρέθηκε στην εκκίνηση των Δρομέων και ποδηλατών από τον «Πεπανό», όπως δείχνει και σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, που δημοσιεύτηκε στο thebest.gr χθες και αναδημοσιεύεται σήμερα στο Istologio G. Mosxou, αλλά και στην τελετή λήξης μαζί τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δριβίλα και Χαροκόπο.

Επίσης παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Ουρανία Μπίρμπα, Γιάννης Τσιμπούκης, Ηλίας Γρηγόρης, ο εκπρόσωπος της ΡΑΠ στη ΔΕΥΑΠ Γιάννης Γκόβας και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσία του χορευτικού λαϊκού συγκροτήματος Κατσίκη.

Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΠΕΑΚ με συμμετέχοντες συνδιοργανωτές τον ΟΛΠΑ, των ΦΑΕΘΩΝ, τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, στηρίχτηκε από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας  και από αρκετούς Πατρινές επιχειρήσεις χορηγούς.

Γιατρός του αγώνα ήταν ο Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, επικεφαλής της παράταξης  "Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες" και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων.

Πριν την εκκίνηση του Αντύπα Δρόμου 2017





Στα βήματα του αείμνηστου λαϊκού δρομέα 







 






Δρομείς στον Αντύπα Δρόμο 2017
























Ποδηλάτες στον Αντύπα Δρόμο 2017








Στιγμές από την τελετή στον ΟΛΠΑ














Δεν υπάρχουν σχόλια: