ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συμφωνοδιαφωνούν φευγοπαραμένοντας κορυφαίοι της ΝΔ στην Αχαΐα - Εκτός ο Ν. Παπαδημάτος

Στη Νέα ΜΕΡΑ για μιά καλύτερη ημέρα ο Ν. Παπαδημάτος!


Διαφωνεί για την συμπόρευση με ΠΑΣΟΚ, ενώ κι ο βουλευτής της ΝΔ Θαν. Νταβλούρος συμφωνεί μαζί του, αλλά παραμένει στη ΝΔ, μπάχαλο δηλαδή!
Ο ιατρός, πρ. βουλευτής Αχαΐας, ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ (1974) κ. Νίκος Παπαδημάτος διαφωνεί με την ΝΔ για την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και αποχωρεί από το κόμμα, ο νυν βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θαν. Νταβλούρος επίσης διαφωνεί με το συγκυβερνόν βαθύ ΠΑΣΟΚ, αλλά παραμένει στη στρούγκα!

Η πλήρης παράνοια στο μεγαλείο της. Ο Αλ. Τσίπρας με την ομιλία του κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Δύο κορυφαίοι στην ΝΔ Αχαΐας… συμφωνοδιαφωνούν  φευγοπαραμένοντας.
Πάντως ο Ν. Παπαδημάτος  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 39 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πολιτικής δράσης, αναγκάζομαι να επισημοποιήσω την αποχώρησή μου από τη ΝΔ.

Υπηρέτησα το κόμμα με πίστη στις αρχές του, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, πιστός διαχρονικά  στις αρχές και τις αξίες  που μας ενέπνευσε ο ιδρυτής της παράταξης Κων/νος Καραμανλής.
Το ποτήρι ξεχείλισε με τη δήλωση του κ. Σαμαρά για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ «μας χωρίζουν πολλά, αλλά μας ενώνουν τα πάντα». Το συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου – Βενιζέλου βάρυνε καταλυτικά στη δύσκολή απόφασή μου.

Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο της Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης (Νέα ΜΕΡΑ) ενώνω τις δυνάμεις μου για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Συνοχή και Ανάταξη της πατρίδας».

Δήλωση Νταβλούρου για Αλέξη Τσίπρα

O βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αθανάσιος Νταβλούρος, απουσιάζουσας της ΝΔ, εμμένοντας στο γνωστό τερτίπι «που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά» σχολίασε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Γεωργίου λέγοντας μεταξύ άλλων:

 «Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο για την ανόρθωση της χώρας, χωρίς όμως να το παρουσιάσει. Το κρατά προφανώς για τον εαυτό του και για τους συντρόφους του, μαζί με τα 25 δις. ευρώ, που θεωρεί ότι επαρκούν για την υλοποίηση του…

Επίσης δεν είναι συμπτωματικό πως παρότι υποσχέθηκε ότι προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖA είναι “να στηρίξει τις  ανάγκες του λαού σε τροφή, σε ενέργεια, σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη”,  στο εύλογο ερώτημα πού και πώς θα βρει τα λεφτά για να πράξει όλα τα ανέφικτα που τάζει χωρίς φειδώ και συναίσθηση ευθύνης, ο κ. Τσίπρας πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα υποσχόμενος γενικά και αόριστα ότι το κόμμα του θα βρει τρόπο να στηρίξει την κοινωνία».

Παράλληλα ενοχλημένος και ο ίδιος από το συγκυβερνόν μαζί του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο διαφώνησε ο συνάδελφός του Παπαδημάτος, απεφάνθη ότι: 

 «Δεν χρειάζεται να έχει κανένας ιδιαίτερη πολιτική πείρα και γνώση για να αντιληφθεί ότι οι λογογράφοι του κ. Τσίπρα εμπνέονται από τις πολιτικές επιταγές του παλαιοκομματικού, βαθέως, ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: