ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Μία διαδρομή από το «Γράμμα στο Μακρυγιάννη» στις « Ωδές» του Ανδρέα Κάλβου



ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχαίο Θέατρο Μικρής Επιδαύρου

Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Ιουλίου

       Ο Ηλίας  Ανδριόπουλος ανήκει στο νεότερο ρεύμα της έντεχνης ελληνικής μουσικής, με έργο πολυσήμαντο και αναγνωρίσιμο από το ευρύ κοινό.   Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές εμφανίσεις.   Στο Αρχαίο Θέατρο της Μικρής Επιδαύρου  θα δώσει δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες την  Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.30 μμ και με αυτές θα κλείσει ο κύκλος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στη Μικρή Επίδαυρο. 

     Ο συνθέτης θα θυμίσει στους φίλους της μουσικής του, τους σημαντικούς σταθμούς μιας διαδρομής  τριανταπέντε ετών, που καταγράφηκε με αγαπημένα τραγούδια και μουσικές που προέρχονται από τους κύκλους των έργων του Γράμματα στο Μακρυγιάννη, Προσανατολισμοί, Λαϊκά Προάστια, Ξένες Πόρτες, Αργοναύτες, Ωδές κ.α.

     Ο Ανδριόπουλος για τις δύο συναυλίες του στη Μικρή Επίδαυρο επέλεξε ερμηνευτές που αγαπούν βαθιά το έργο του, και ανταποκρίνονται απόλυτα στο ύφος και στο χαρακτήρα της μουσικής του. ΄Ετσι, όσοι βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο, θα χαρούν τα τραγούδια του από τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, τη Θεοδώρα Μπάκα, αλλά και από τις νεότερες ταλαντούχες  ερμηνεύτριες Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή. 

Θα συμμετέχει μικρή ορχήστρα φυσικών οργάνων (πιάνο – βιολοντσέλο- μπουζούκι – μαντολίνο). Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Αχιλλέας Γουάστωρ.



Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Παλιά Επίδαυρος - Αργολίδα
Τηλ. 2753 0 22026 & 22096

Περισσότερες πληροφορίες 
Τηλ. 210 9282900       
                       
Αγορά (ή προπώληση) εισιτηρίων:
Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272000
Βιβλιοπωλεία Public & Παπασωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: