ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον ραδιοσταθμό της Πάτρας: Κυβέρνηση της παρανομίας

Δεκαπέντε μέρες τώρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας δίνουν τη μάχη της δημοκρατίας κατά των πειρατικών δυνάμεων  της αντισυνταγματικής εκτροπής με την συμμετοχή του Ευ. Βενιζέλου!


Αντί να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ επιχειρεί να κλείσει και τους τελευταίους πομπούς της ΕΡΤ
«Η κυβέρνηση του μαύρου όλο και περισσότερο βυθίζεται στην παρανομία», είναι το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την επιχειρούμενη προσπάθεια να κλείσει ο πομπός της ΕΡΑ Πάτρας, μετά την φίμωση των πομπών της Κεφαλονιάς και των Γερανείων. 

«Η κυβέρνηση του μαύρου όλο και περισσότερο βυθίζεται στην παρανομία. Αντί να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, επιχειρεί να κλείσει και τους τελευταίους πομπούς ανά την Ελλάδα.  
 Να είναι σίγουρη  πως οι εργαζόμενοι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση  και ο ελληνικός λαός θα σταθούν εμπόδιο στα παράνομα σχέδιά τους, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στην ενημέρωση και τη δημοκρατία».

Έκκληση απευθύνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ παραμείνουν οι πολίτες στον σταθμό του Δασυλλίου και να περιφρουρήσουν από κοινού την δημοκρατική κατάκτηση της ελεύθερης φωνής της Πάτρας. Κάλεσμα και από τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Χατζηλάμπρου, προς τους δημοκρατικούς πολίτες, να σταθούν στο πλευρό των δημοκρατικά αγωνιζομένων υπαλλήλων του Σταθμού. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: