ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Γλέντι απόψε για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Πάτρας


Το Κοινωνικό Ιατρείο διοργανώνει βραδιά λαϊκού γλεντιού και αλληλεγγύης σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών ΝΕΟ (κάτω από το SPRIDER). Κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι και καλή καρδιά!

Σε μήνυμα των συντελεστών αναφέρεται:

«Να πάμε με τις παρέες μας, να φέρουμε «αντί για εισιτήριο» ένα κουτάκι φάρμακα (ό,τι μπορούμε,  ό,τι έχει ξεμείνει σπίτι) για το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, που δε στηρίζονται παρά μόνο στην αλληλεγγύη και την κοινωνική εγρήγορση.

Να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, να ενημερωθούμε ακόμα για τις δραστηριότητες αυτών των δομών και τη συνεργασία με ομάδες κοινωνικής δράσης όπως το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών και το Δίκτυο Ανασφάλιστων.

Να δυναμώσουμε αυτές τις δραστηριότητες και να τις πολλαπλασιάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: