ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Νίκη του αντιφασιστικού κινήματος κατά του πανελλήνιου φεστιβάλ των χιτλερικών

Ακυρώνεται η συμμετοχή στο φασιστικό φεστιβάλ μελών της ΧΑ από την Αχαΐα. Το ερώτημα όμως παραμένει. Τι ακριβώς ευλόγησες πάτερ ευτού πάνω που βρίσκεσαι, δίπλα στα πρωτοπαλήκαρα της ΧΑ. Είναι συμβατά με το ευαγγέλιο όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς από αυτό το χώρο; Το λιγότερο "ντροπή" είναι η λέξη που ταιριάζει!


Ακυρώνεται η γιορτή μίσους της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα
Ότι δεν είχε το πολιτικό θάρρος να πράξει ο Δήμαρχος Καλαμάτας και το Λιμενικό Ταμείο της πόλης, κάτι που ήταν αίτημα πολλών δημοκρατικών φορέων και πολιτών,  δηλαδή την ακύρωση του φασιστικού  φιλομεταξικού φεστιβάλ της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, το έπραξε, έστω και δια της πλαγίας οδού, ο Μανώλης Αγγελάκας, πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας.

Με σημερινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανώλη Αγγελάκα, απαγορεύεται οποιασδήποτε εκδήλωση στο Πάρκο του Λιμενικού Ταμείου στην Καλαμάτα έως τις 30 Αυγούστου. Αίρεται με αυτόν τον τρόπο η άδεια για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο χώρο στις 3 και 4 Αυγούστου που είχε δοθεί από την ίδια αρχή, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Πελοποννήσου και το Λιμενικό Ταμείο. 

Η απόφαση του Περιφερειάρχη δεν κάνει λόγο για τη γιορτή μίσους στο όνομα του δικτάτορα Μεταξά, ούτε λαμβάνει υπ' όψιν το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο χώρο, ο δικτάτορας Μεταξάς είχε στείλει τις δυνάμεις καταστολής να φονεύσουν λιμενεργάτες απεργούς. Αντίθετα επικαλείται την τουριστική κίνηση και την ησυχία η οποία δεν πρέπει να διασαλευθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά μετά τη σύσκεψη φορέων της πόλης νωρίτερα σήμερα.

Ευνόητο είναι ότι αυτή η εξέλιξη συνιστά νίκη του αντιφασιστικού κινήματος, το οποίο από ημέρες ετοιμάζει και αύριο Σάββατο διοργανώνει πορεία στην πόλη, με αίτημα το ήδη ακυρωθέν φεστιβάλ.

1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Είναι πράγματι μια μεγάλη νίκη του αντιφασιστικού κινήματος σύντροφε.
Αγωνιστήκαμε και νικήσαμε!
Νίκη όλων αυτών που δεν θέλουν ο φασισμός να κυριαρχήσει στη χώρα μας.
Με πρωτεργάτη τον πολιτικό φορέα που όλοι ξέρουμε και ας μην ευλογάμε τα γένεια μας.
Το αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Καλαμάτα ας γίνει η αρχή για να καταλάβουν οι μαχαιροβγάλτες απόγονοι των χιτλερικών καθαρμάτων ότι είναι παντού ανεπιθύμητοι,μέχρι να επιστρέψουν στις βρωμερές τρύπες και στους υπονόμους που είναι η θέση τους.