ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Με έξι συνέδρους εκπροσωπείται η Αχαΐα στην νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Εικόνα από το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Κλικάρετε στο Open publication για να δείτε ποιοι εξελέγησαν ανάμεσα στους 201 της ΚΕ


Έξι είναι οι σύνεδροι που εξελέγησαν από την Αχαΐα στο 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που έληξαν οι εργασίες του χθες με επιτυχία.
Οι εκλεγέντες σύνεδροι που συμπεριλαμβάνονται στην 201μελή Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος είναι οι παρακάτω:

Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής Αχαΐας του κόμματος.
Κώστας Σπαρτινός, Γιώργος Γιαννόπουλος από την Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Δημήτρης Σπαρτινός από την απελθούσα ΚΕ, Μαρία Παπαμιχαλοπούλου και Σοφία Μπανιά.
Σιδηροκέφαλοι.

Στη διαδικασία μετείχαν έξι ψηφοδέλτια με τους αντίστοιχους υποψηφίους αλλά πέντε πέτυχαν την εκλογή αντιπροσώπων στην ΚΕ και η εκλογή έγινε με απλή αναλογική. Ήτοι: Το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο (342). Η Αριστερή Πλατφόρμα (293). Οι Ανένταχτοι εντός ΣΥΡΙΖΑ (18). Η Κομμουνιστική Τάση-Κομμουνιστική Πλατφόρμα (16). Η Παρέμβαση για την Ενότητα (3). Και η Παρέμβαση των Μελών (2).
Εγγεγραμμένοι ήσαν 3.430. Ψήφισαν 3.412.

Στο "Ενιαίο Ψηφοδέλτιο" συμμετείχαν υποψήφιοι από την πλειοψηφία του ΣΥΝ (ΑΡΕΝ και Πλατφόρμα 2013), από την ΑΝΑΣΑ, από την ΚΟΕ, από το ΕΚΜ, καθώς και ανένταχτοι. 

Στο ψηφοδέλτιο της Αριστερής Πλατφόρμας συμμετείχαν υποψήφιοι του Αριστερού Ρεύματος του ΣΥΝ, της ΚΕΔΑ, της ΔΕΑ, της ΑΠΟ, της οργάνωσης Κόκκινο, καθώς επίσης και προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ. 

Επίσης, ψηφοδέλτιο είχαν η "Κομμουνιστική Τάση / Πλατφόρμα" που είχε παρουσιάσει προσυνεδριακά δικό της κείμενο, οι "Ανενταχτοι εντός ΣΥΡΙΖΑ", η "Παρέμβαση για την Ενότητα" και τέλος η "Παρέμβαση των Μελών", που όμως δεν φαίνεται να εκλέγει μέλος.

Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα των εκλεγέντων στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, όπως διαμορφώθηκε έπειτα από την σχετική ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κόμματος, στην επόμενη διεύθυνση. Open publication


Για την διευκόλυνση των σύνεδροι από την επαρχία, στήθηκαν 30 κάλπες με στόχο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο η διαδικασία της ψηφοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: