ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα να ρίξουν στον Καιάδα της ανεργίας 12.500 οικογένειες

Το πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα και οι εκβιασμοί τελείωσαν – ΑΝΕΞΕΛΛ: Διολίσθηση από τη συγκυβέρνηση στον φασισμό – ΚΚΕ: Το χαβά του, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ενώ η κυβέρνηση συμφώνησε σε απολύσεις 12.500 οικογενειαρχών από το Δημόσιο, σε κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, όπως και στον κομματικό έλεγχο των δημόσιων Μέσων ενημέρωσης ΕΡΤ-ΕΡΑ, οι εργαζόμενοι των Μέσων στην Πάτρα χθες με παμπατραϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και με την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Χατζηλάμπρου και Μ. Κανελλοπούλλου, όπως του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της A ΕΛΜΕ και άλλων οργανώσεων, διατράνωσαν για μία ακόμη φορά την αντίθεσή τους στο κλείσιμο και απαίτησαν τη συμμόρφωση της κυβέρνησης με την απόφαση του ΣτΕ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που συμπαραστέκεται ολοψύχως στους εργαζομένους, οι οποίοι δίνουν αγώνα υπεράσπισης της Δημοκρατίας από τις 10 Ιουνίου, καταγγέλλει τα παρακάτω με σημερινή ανακοίνωσή του:   

Ο Β. Χατζηλάμπρου, δεξιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο πλευρό τους

«Η νέα κυβέρνηση των προθύμων κάνει παζάρια στις πλάτες του ελληνικού λαού, δρομολογώντας νέες απολύσεις, χαράτσια, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων.
Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ντροπής και κανένας δισταγμός από εκείνους που έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και τους πολίτες της στην απόγνωση. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα γαντζωθούν στις καρέκλες τους και πως θα υλοποιήσουν στο ακέραιο τις απαιτήσεις της τρόικας. Έχουν βυθίσει τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο υπερδανεισμού, που σε συνδυασμό με την ακραία πολιτική λιτότητας εκτοξεύουν το δημόσιο χρέος, την καταπολέμηση του οποίου υποτίθεται ότι υπηρετεί το μνημονιακό πρόγραμμα.

Τα ψέματα, όμως, και οι εκβιασμοί τελείωσαν. Μόνο με μια ριζικά διαφορετική πολιτική ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης, έξω από τα μνημόνια της λιτότητας και της χρεοκοπίας, μπορεί να υπάρξει κοινωνικά δίκαιη έξοδος από την κρίση. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να κοροϊδευόμαστε».

Οι ΑΝΕΞΕΛΛ συμπαρίστανται
Η πρόεδρος της ΕΒΟ Αιγίου παρούσα.


«Η κυβέρνηση ρίχνει και ξαναρίχνει τον κλήρο, να δούμε ποιος θα φαγωθεί αυτή τη φορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις νέες εξελίξεις σχετικά με τη μετάταξη των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας:

«Μετά το ξαφνικό μαύρο στη δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, την περιφρόνηση των δικαστικών αποφάσεων του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, ακολουθεί τώρα ο ξαφνικός θάνατος για χιλιάδες υπαλλήλους, αυτή τη φορά από ότι φαίνεται δημοτικούς.

Πρόκειται για πλήρη εγκατάλειψη του μέχρι πρότινος προτύπου της σύγχρονης Ελληνικής Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και ραγδαία διολίσθηση από τη συγκυβέρνηση στον φασισμό», προσθέτει η κυρία Χρυσοβελώνη.

Το ΠΑΜΕ στη χθεσινή διαμαρτυρία.
Ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Οι απολύσεις – με ή χωρίς διαθεσιμότητα – χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα οδηγήσουν στη διάλυση ή υποβάθμιση υπηρεσιών και δομών σε υγεία, πρόνοια, παιδεία, δήμους κ.α. που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Και όπως κάθε φορά παίζει το χαβά του, δεν ξεχνά να διασπά το ενωτικό κίνημα κατά της κυβέρνησης των μνημονίων επιτιθέμενο κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις μετατάξεις. Προφανώς υποφέρει από παροράματα και αντιΣΥΡΙΖΑϊκές εμμονές.

 Όπως σημειώνει, οι προωθούμενες απολύσεις και οι μετατάξεις στην τοπική διοίκηση «είναι το αποτέλεσμα μιας πορείας αντιδραστικών αλλαγών που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τις κυβερνήσεις, με ευθύνη και των δημοτικών αρχών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο λαός, προσθέτει, «χρειάζεται να αντιπαλέψει τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις και να μην πέσει στην παγίδα του ψεύτικου και επικίνδυνου διαχωρισμού σε «δημόσιους-ιδιωτικούς», «εργαζόμενους- άνεργους».

Σαν μια γροθιά να δυναμώσει την πάλη του ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση».

ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIOU


 
 






Δεν υπάρχουν σχόλια: