ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Συνειρμοί αλήστου μνήμης από την υποδοχή του Καίσαρος Σόι μπλε (ενίοτε και σόι πράσινο)

Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη στις 15 Αυγούστου, αλλά προχθές, τρίτη ημέρα των εκπτώσεων και δημοσιεύεται στο avgi.gr, απ’ όπου και το σχετικό σχόλιο. Η ψοφοδεής κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει ολόκληρο το κέντρο  και να σταματήσει το μετρό, ολόκληρη την ημέρα προκειμένου να μην γίνει καμία στραβή κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης  παραμονής  του κ. Σόιμπλε στην Αθήνα.

Ο Γερμανός υπουργός δεν μπορούσε να ρισκάρει κάποιο απρόοπτο στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, κάτι που να χαλάσει την αφήγηση του σαξές στόρι, όχι αυτού του Σαμαρά, αλλά αυτού που σερβίρεται στη γερμανική κοινή γνώμη. Γι αυτό άλλωστε ο κ. Σόιμπλε έπρεπε να βρεθεί σε απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον και στις συναντήσεις του. 

Ακόμα και τον αρχιεπίσκοπο απέφυγε να συναντηθεί, πολλώ μάλλον να ζητήσει συνάντηση με την αξιωματική αντιπολίτευση και να αναγκαστεί να απαντήσει για το κατοχικό δάνειο και τις οφειλόμενες αποζημιώσεις. Για την ελληνική κυβέρνηση όμως η εικόνα μιας έρημης πόλης (που δημιουργεί συνειρμούς που παραπέμπουν στην είσοδο κατοχικών στρατευμάτων), η "απαγόρευσις των συναθροίσεων" (που παραπέμπει ευθέως σε περιόδους ανωμαλίας), τα "καντήλια" που ανεβοκατεβάζαν χιλιάδες Αθηναίοι που ταλαιπωρήθηκαν αγρίως, σίγουρα δεν αποτελεί επιτυχία, κάτι που να μπορεί να "πουλήσει". 

Ο κ. Σόιμπλε φρόντισε να αποκλείσει ακόμα και το κούρεμα που αποτελούσε το βασικό -ασχέτως βασιμότητας- επιχείρημα για "καλύτερες μέρες μετά τις γερμανικές εκλογές". Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση "πιλοτικά" στο μέσο της τουριστικής περιόδου κατέληξε μπούμεραγκ με τον τρόπο που ανακοινώθηκε απο έναν αυτοεξευτελιζόμενο πρωθυπουργό να κάνει διάγγελμα για θέματα αρμοδιότητος υπηρεσιακών παραγόντων. 

Συνεπώς το ταμείο για την κυβέρνηση είναι μείον και το ξέρουν πολύ καλά στο Μαξίμου. Απλώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν πότε η κ. Μέρκελ θα τους αποσυνδέσει. Αλλά κάθε ημέρα που περνάει με την κυβέρνηση των ζόμπι στην εξουσία στεγνώνει όλο και περισσότερο τη χώρα και το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: