ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αντιφασιστικές εκδηλώσεις το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Καλαμάτα ενόψει του φεστιβάλ της ΧΑ




Συμμετέχουν και Πατρινοί από το αντιφασιστικό κίνημα
Το Σάββατο 20 Ιουλίου κορυφώνονται οι αντιφασιστικές δράσεις εν όψει του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα, με την πανελλαδική αντιφασιστική πορεία στην πόλη της Καλαμάτας στις 7:00 μμ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική πορεία του Σαββάτου και χρειάζεται αυτή η συμμετοχή στήριξη από όσους και όσες μπορούν.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει η πρόβλεψη να μεταβεί ένα πούλμαν με συντρόφους.ισσες από την Πάτρα στην Καλαμάτα. Όσοι σύντροφοι.ισσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση να δηλώσουν συμμετοχή στους:
Κοκκινάρης Γιώργος - 6973235894

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας - 2610 220600 

Η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

Ενόψει του «μεταξικού φεστιβάλ» της Χρυσής Αυγής το διήμερο 3-4 Αυγούστου στην Καλαμάτα, διοργανώνεται από διάφορες συλλογικότητες της Αθήνας και της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων αντιφασιστικές οργανώσεις, συνελεύσεις γειτονιών κ.α, μαζική συγκέντρωση στην Καλαμάτα. Η κινητοποίηση αυτή οργανώνεται για τις 20 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, οπότε και θα γίνει πορεία και επί τόπου συνέλευση με στόχο τη ματαίωση του φεστιβάλ μίσους της Χρυσής Αυγής.

Η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει τις κινητοποιήσεις της για το μήνα Ιούλιο, στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης για το φεστιβάλ μίσους της νεοναζιστικής οργάνωσης. 


Η πρώτη συνάντηση για την ενημέρωση των πολιτών έγινε την 5/7 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλία, βιντεοπροβολές και βέβαια η κύρια αντιφασιστική πορεία το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: