ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Παρελθόν για 155 εθνοπατέρες η ΕΡΤ, όχι όμως και για τους εργαζόμενους αυτής και τον ελληνικό λαό

Οι ίδιοι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι που αποφάσισαν να μην αποζημειωθούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ!


Και ο ανεξάρτητος αχαιός βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, αποφάσισε να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό, μετά το θάψιμο των ασφαλισμένων του ΙΚΑ
Με 155 υπέρ και 104 κατά, η ΕΡΤ αποτελεί πια παρελθόν για 155 βουλευτές, αλλά όχι για τον ελληνικό λαό. Το πραξικόπημα εναντίον της δημοκρατίας και της δημόσιας ενημέρωσης ολοκληρώθηκε τυπικά σήμερα με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ με ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπέρ της διάλυσης της ΕΡΤ ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ο ανεξάρτητος βουλευτής αχαιός Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος μετά τον εκσυγχρονισμό του ΙΚΑ, μέσω τη εξαθλίωσης των ασφαλισμένων του και του ναυαγίου του ΕΟΠΠΥ, αποφάσισε να συμβάλει και στον εκσυγχρονισμό(!) του δημόσιου τηλεοπτικού χώρου υπό συνθήκες της δεκαετίας ’70, που κυριαρχούσε το kanale militare  της ΥΕΝΕΔ.  Κατά δήλωσαν οι βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε σύνολο 260 παρόντων βουλευτών, "ναι" επί του νομοσχεδίου δήλωσαν 155 βουλευτές, "όχι" 104, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: