ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πειρατεία από την κυβέρνηση του «μαύρου» στις συχνότητες της ΕΡΤ με σήμα το MEGA

Αυτό το παράνομο σήμα καλούνται οι έλληνες να πληρώσουν.


Μεθαύριο Παρασκευή στις 8 το απόγευμα οι οδηγοί σε ολόκληρη την Ελλάδα κορνάρουμε σε αντίδραση της παρανομίας που κάνει η κυβέρνηση
Από το πρωί είναι κατειλημμένες όλες οι δημόσιες συχνότητες με ένα γράφημα τριών ψηφίων ΕΔΤ, που σε πρώτη ανάγνωση παραπέμπει στο αρτικόλεξο «Εργατικά Δικαιώματα Τέλος» ή Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. Παίρνετε ότι όσοι κρίνετε. Η εκπομπή του σήματος γίνεται από τα παλιά στούντιο του Mega, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. 


Παράλληλα ο ευρωπαϊκός δορυφόρος μέσω του οποίου εκπέμπει η νόμιμη ΕΡΤ τυφλώθηκε για λίγες ώρες το πρωί και στις οθόνες των υπολογιστών μπήκε μαύρο. Αργότερα το σήμα αποκαταστάθηκε και το πρόγραμμα εκπέμπεται κανονικά. 


Παράλληλα στις 17 Ιουλίου έρχεται στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της  EBU, με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προκειμένου να συναντηθεί με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή και τον ειδικό διαχειριστή εκκαθαριστή της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη. 

Το σήμα δεν έχει καμία νομική κάλυψη και συνιστά παραβίαση του συντάγματος, πράγμα που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των οργανώσεων τύπου, αλλά και αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Στς 17 Ιουλίου έρχεται στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της  EBU, με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προκειμένου να συναντηθεί με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή και τον ειδικό διαχειριστή εκκαθαριστή της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη. - See more at: http://left.gr/news/stis-17-ioylioy-i-ebu-stin-athina#sthash.wt9sfu3U.dpuf
Στς 17 Ιουλίου έρχεται στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της  EBU, με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προκειμένου να συναντηθεί με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή και τον ειδικό διαχειριστή εκκαθαριστή της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη. - See more at: http://left.gr/news/stis-17-ioylioy-i-ebu-stin-athina#sthash.wt9sfu3U.dpuf
Στς 17 Ιουλίου έρχεται στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της  EBU, με θέμα τις εξελίξεις γύρω από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προκειμένου να συναντηθεί με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή και τον ειδικό διαχειριστή εκκαθαριστή της ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη. - See more at: http://left.gr/news/stis-17-ioylioy-i-ebu-stin-athina#sthash.wt9sfu3U.dpuf


«Το προσωπικό της ΕΡΤ συνεχίζει τη μετάδοση προγράμματος από τα στούντιό της και εκπέμπει μέσω συνεχούς ροής στο διαδίκτυο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της EBU. 


Η EBU διατηρεί την πρόσβασή της στο πρόγραμμα και το αναμεταδίδει μέσω δορυφόρου, προκειμένου να δώσει στα ευρωπαϊκά δημόσια ΜΜΕ πρόσβαση στο περιεχόμενο των ειδήσεων της ΕΡΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά η EBU (European Broadcasting Union).


Σημειώνουμε ότι η EBU είναι η Επαγγελματική ένωση των εθνικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών που διαπραγματεύεται και συνηγορεί υπέρ των συμφερόντων των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων στην Ευρώπη.


Σε αντίδραση υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους και την υποχρέωσης της κυβέρνησης για παροχή ενημέρωσης  οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου ΕΡΤ αποφάσισαν μεθαύριο Παρασκευή, ώρα 8 μ.μ. οι οδηγοί των ΙΧ οχημάτων να κορνάρουν ανεβαίνοντας στο ραδιομέγαρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και στους κατά τόπους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.


Ωστόσο σήμερα ολοκληρώνει την πειρατεία της η κυβέρνηση εκπέμποντας παράνομα από την Τετάρτη 10/7 (σήμερα) στις συχνότητες της ΕΡΤ μια καρτέλα με το σήμα της ανύπαρκτης «Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης». Και η πειρατεία λαμβάνει και κρατικό χαρακτήρα ενώ η κυβέρνηση εισέρχεται στην 23η ημέρα ανυπακοής προς την απόφαση του δικαστικού ανώτατου γνωμοδοτικού οργάνου ΣτΕ στο οποίο έχουν προσφύγει οι εργαζόμενοι και που ορίζει την υποχρέωσή της να εφαρμόσει την απόφασή του.


Αντί της εφαρμογής των παραπάνω, απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναμένεται το απόγευμα στις 6 να εκφωνήσει διάταγμα, τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για την έναρξη της ΕΔΤ και την κατάργηση της ΕΡΤ, της οποίας οι εργαζόμενοι κλείνουν έναν μήνα αύριο από την ημέρα  υπεράσπισης της λειτουργίας της υπό τις σημερινές συνθήκες!


Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ και της EΤ3 - Ακούστε την ΕΡΑ //  Το hashtag στο twitter για άμεση ενημέρωση: #ert και #occupyERT


Ακούστε το πρόγραμμα της ΕΡΑ στα fm μέσω του 105,5 «Στο Κόκκινο».


Η κυβέρνηση ολοκληρώνει την παρανομία εκπέμποντας από ιδιωτικό στούντιο.  Όπως ειπώθηκε στην στην εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, το σήμα της «ΕΔΤ» εκπέμπεται από τα παλιά στούντιο του Mega και διανέμεται μέσω digea και ΟΤΕ. 


Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, το σήμα της «ΕΔΤ» εκπέμπεται από τα παλιά στούντιο του Mega και διανέμεται μέσω DIGEA και ΟΤΕ. Αδίστακτοι και κυνικοί, όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με την απόφαση του ΣτΕ για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ συνεχίζοντας να παρανομούν, αλλά είναι έτοιμοι να εκπέμψουν από ιδιωτικά στούντιο πράττοντας και άλλη παρανομία», είχε τονίσει ήδη από χθες  ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ. Όπως τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης στο αυτοδιαχειριζόμενο δελτίο της ΕΡΤ, η εκπομπή πειρατικού σήματος αποτελεί κορύφωση της παρανομίας και προσβολή της δημοκρατίας και της χώρας στο εξωτερικό και πρέπει να καταδικαστεί από κάθε δημοκρατική δύναμη». «Δεν υπάρχουν αποφάσεις και άδειες αλλά συνεννόηση κάτω από το τραπέζι με την DIGEA για την εκπομπή του σήματος από ιδιωτικό στούντιο» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ καλώντας σε άμεση λειτουργία της ΕΡΤ με το σύνολο του προσωπικού της.  


«Δοκιμαστική» η εκπομπή δηλώνει για το πειρατικό σήμα ο Π. Καψής - εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ (!) τη θεωρεί ο Σ. Κεδίκογλου.


«Έφυγαν οι μπάρες και η εκπομπή είναι δοκιμαστική», τόνισε για την εκπομπή του σήματος της «ΕΔΤ», μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υφυπουργός αρμόδιος για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.


Ο κ. Καψής τόνισε ότι είναι θέμα ημερών ή και ωρών να ξεκινήσει το πρόγραμμα, το οποίο αρχικά θα αποτελείται από προβολές ταινιών ή ντοκιμαντέρ, ενώ θα περνούν και κάποιες ειδήσεις στην οθόνη. Ακόμη, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει και προκήρυξη θέσεων για τη στελέχωση και του τομέα της ενημέρωσης. Ακόμη, επανέλαβε ότι παραμένει ανοιχτός στο διάλογο με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, «χθες το βράδυ ήταν πολύ κοντά στο να δεχτούν τις προτάσεις της κυβέρνησης».


«Η πόρτα στο διάλογο παραμένει ανοιχτή, αλλά πρέπει να εφαρμόσουμε τη δικαστική απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καψής. Οπως ανέφερε ο υφυπουργός, η ΕΔΤ είναι ένας μεταβατικός φορέας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί το όνομα του νέου φορέα.


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Π.Καψής παραδέχτηκε ότι το σήμα της ΕΔΤ εκπέμπεται από ιδιωτικό στούντιο και πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί διαφορετικά η απόφαση του ΣτΕ, καθώς «το ραδιομέγαρο της Μεσογείων βρίσκεται υπό κατάληψη».


Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι πρόκειται για μεταβατικό πρόγραμμα σε εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Παράλληλα, επισήμανε ότι εντός τριών μηνών θα έχει αρχίσει κανονικά η εκπομπή του νέου φορέα

(Πηγή: ertopen.com - See more at: http://left.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: