ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Προβοκάτσια και πρόκληση στον ΣΥΡΙΖΑ από τους συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά

Οι συνεργάτες του χαλκείου της ΝΔ.


Πανικόβλητη η κυβέρνηση Σαμαρά επιχείρησε διπλή προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα ο φιλοξενούμενός της Σόιμπλε φερόταν με απαξιωτικό τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα και τον Μανώλη Γλέζο, που έθεταν θέμα αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου κατά τη συνάντησή τους με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο ένας (Σίμος Κεδίκογλου) ζήλεψε τη δόξα της μονταζιέρας, υιοθετώντας αόριστους ισχυρισμούς των χρυσαυγιτών, και ο άλλος (Δημήτρης Σταμάτης) προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να χυθεί κατά κυριολεξία αίμα στην ΕΡΤ! Αυτό είναι το πολιτικό σχέδιο του Μαξίμου για όξυνση του πολιτικού κλίματος και αναβίωση της θεωρίας των δύο άκρων, όπως αναπτύχθηκε στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αίμα"!

Ο υπουργός Επικρατείας (και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού), Δ. Σταμάτης, είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ: "Το 'μαύρο' που παρουσίασε η τηλεόραση αυτόν τον καιρό, είναι δική μας επιλογή. Διότι εσείς δεν το θέλατε 'μαύρο'. 'Κόκκινο' το θέλατε. Όταν λέω 'κόκκινο', εννοώ με αίμα. Να επιχειρήσει το κράτος να επιβάλει τον νόμο, για να μπορέσετε εσείς στη συνέχεια να επικαλεστείτε ότι η κυβέρνηση αυτή είναι αυταρχική".

"Πάτησε" στην ιστορία της Χρυσής Αυγής...

Νωρίτερα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σ. Κεδίκογλου υιοθέτησε (όπως και τα συστημικά μίντια...) μία ιστορία που είπε ένας χρυσαυγίτης βουλευτής και ισχυρίστηκε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη Βουλή το σύνθημα ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Κάτι που είναι απολύτως ψευδές, κάτι που ούτε ο χρυσαυγίτης δεν ισχυρίστηκε! Ο Σ. Κεδίκογλου υποκριτικά εμφανίστηκε να κάνει "έκκληση μετριοπάθειας"ν λέγοντας ότι "τα εμπρηστικά λόγια ανάβουν πυρκαγιές. Όταν κάποιος μιλάει για "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ", τότε θα ακούσεις και το εξίσου απαράδεκτο για το Γράμμο και το Βίτσι. Δεν πρέπει να γυρνάμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής Ιστορίας".

Όμως η πραγματικότητα είναι ότι κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πει λέξη για τον Μελιγαλά. Απλώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ανέφερε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος "Παρεξηγήθηκε στην Καλαμάτα μια φορά όταν μας φώναζε 'ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ' με εκατό άπλυτους και του είπα: 'Και εγώ στο Βίτσι και στο Γράμμο σάς βάλαμε στην άμμο'"." Αυτή την "ιστορία" πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ισχυρίστηκε ψευδόμενος για άλλη μία φορά ότι ειπώθηκε μέσα στη Βουλή.

Το ψεύδος του κυβερνητικού εκπροσώπου κατέδειξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, υπογραμμίζοντας ότι κανείς βουλευτής του κόμματος δεν είπε στη Βουλή για Μελιγαλά, Γράμμο και Βίτσι. Κατήγγειλε μάλιστα ότι το επεισόδιο "ήταν στημένο εξαρχής για να υπάρχουν τα δύο άκρα".

Ύβρεις και τραμπουκισμοί

Νωρίτερα στη Βουλή είχε προκληθεί οξύτατο επεισόδιο με τραμπουκισμούς και χυδαιότητες από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο Θ. Πετράκος κατήγγειλε ότι την Τετάρτη, στις 20:15, από τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής απειλούνται στελέχη του αντιφασιστικού κινήματος που προετοίμαζαν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Καλαμάτα και ότι αυτός που απείλησε αυτοσυστήθηκε ως "Κουκούτσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής".

Ο Δ. Κουκούτσης παραδέχθηκε ότι το απειλητικό τηλεφώνημα έγινε προς το indymedia και ισχυριζόμενος ότι το indymedia ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. "Είστε οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα", είπε επιτιθέμενος προσωπικά στον Θανάση Πετράκο και τον Γιώργο Βαρεμένο ("δεν είστε στο Βουκουρέστι, όπου ήσουν εκφωνητής του Τσαουσέσκου"), ενώ προκάλεσε τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο "να βγουν έξω για να τα πουν". Όταν αντέδρασαν οι βουλευτές, τους είπε "καθίστε κάτω, κομμουνιστές", αλλά μετά το άλλαξε και είπε ότι τιμά τους κομμουνιστές του ΚΚΕ, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ είναι "γιαλαντζί".

Στη συνέχεια οι χρυσαυγίτες, με "πρωταγωνιστές" τους Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Κώστα Μπαρμπαρούση, αποχώρησαν από την ολομέλεια, περνώντας επιδεικτικά και βρίζοντας μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνέχιζαν να βρίζουν και στους διαδρόμους της Βουλής: "πουτανάκια του ΣΥΡΙΖΑ" απευθυνόμενοι στην Ηρώ Διώτη, "κωλ..γαμ..όλες", "μ...νόπανα", "μ...νόσκυλα" κ.ά.

Β. Μεϊμαράκης: Την άλλη φορά θα... αποβληθούν

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να μη σβηστούν από τα πρακτικά όσες ύβρεις καταγράφτηκαν και του ζητήματος να επιληφθεί η διάσκεψη των προέδρων. Πολλή ώρα αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι το προεδρείο προβληματίστηκε "πάρα πολύ", ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά και εξήγγειλε ότι "θα αποβληθεί πάραυτα ο οποιοσδήποτε συνάδελφος τολμήσει με αυτές τις κινήσεις του να προσβάλει συνολικά το Κοινοβούλιο".

Διάβημα στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σε διάβημα προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Ν. Παπαγιαννόπουλο, προχώρησε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τσουκαλάς, θέτοντάς του το ζήτημα της ειρηνικής διεξαγωγής και ολοκλήρωσης άνευ επεισοδίων και απροόπτων της πανελλαδικής αντιφασιστικής διαδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Καλαμάτα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο επεισοδίων μετά και από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε μέλος της πρωτοβουλίας οργάνωσης της διαδήλωσης από άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο βουλευτής Δ. Κουκούτσης, και μάλιστα από τηλεφωνική γραμμή εντός της Βουλής, που όντως έχει παραχωρηθεί στη Χρυσή Αυγή.

(Πηγή: avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: