ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δεύτερη ατομική έκθεση Δημοσθένη Σπαθή, με δυνατά και καθαρά χρώματα από το χρωστήρα του

Έργα του Πατρινού καλλιτέχνη.
Εγκαίνια της 2ης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Δημοσθένη Σπαθή (δικηγόρος) γίνονται την Πέμπτη 11η Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00 στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά (Γούναρη και Νικήτα). Θα εκτεθούν ογδόντα έργα του.
 
Το φως και τα καθάρια χρώματα μαγνητίζουν το μάτι σου. Αυτό που σε κερδίζει αμέσως στους πίνακες του Δημοσθένη Σπαθή είναι ο εκπληκτικός συνδυασμός χρωμάτων. 

Μια έκρηξη φωτός που διαχέεται σε χίλιες αποχρώσεις, καθώς περνά μέσα από το πρίσμα της ευαίσθητης ματιάς του. Οι πίνακές του ελληνικά τοπία φαντασίας, λουλούδια και γωνιές γεμάτες νοσταλγία και παιδική αθωότητα. Το κόκκινο της εγρήγορσης, το κίτρινο και η ώχρα της ελληνικής γης, το πράσινο της ελπίδας, το λαδί του μόχθου, το μοβ της αναπόλησης και των χαμένων ονείρων και το γαλάζιο της απεραντοσύνης, κυριαρχούν σε πολλούς από τους πίνακές του. 

Ο συμπολίτης δικηγόρος, και αυτοδίδακτος ζωγράφος, όπως τονίζει ο ίδιος, εκθέτει την νέα του δουλειά, αυτή τη φορά στην αίθουσα των Παλαιών Δημοτικών Λουτρών. Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική του έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει 80 πίνακες – λάδι σε μουσαμά – διαφόρων διαστάσεων και ποικίλων θεμάτων, που περιλαμβάνουν προσεγγίσεις του ζωγράφου την τελευταία 15ετία. 

Ο Δημοσθένης Σπαθής γεννήθηκε στην Πάτρα και από το 1985 ασκεί τη δικηγορία, ως μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Πατρών. 

Βαθιά προβληματισμένος με τα γεγονότα των ημερών και τις ανθρώπινες αξίες παρουσιάζει και δύο έργα του, πάνω σε αυτή την ενότητα προβληματισμού, επιχειρώντας να ανοίξει ένα νέο κύκλο καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας: 9 – 13 και 18.00 – 21.00 καθημερινά εκτός Κυριακής.





Δεν υπάρχουν σχόλια: