ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Απόψε στις 8.30 παμπατραϊκό συλλαλητήριο στην πλ. Γεωργίου για το μαύρο της ΕΡΤ

Η Χρυσή Κοσμάτου καταγγέλλει την κυβερνητική παρανομία από το βήμα της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Ο Αλ. Τσίπρας επισκεπτόμενος την ΕΡΑ Δυτ. Ελλάδας στο Δασύλλιο Πατρών, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και κατήγγειλε την κυβερνητική απόφαση να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ενώ απόψε στις 8.30 μ.μ. οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συγκαλούν παμπατραϊκό συλλαλητήριο στην πλ. Γεωργίου, για την αποκρουση της αυθαιρεσίας της κυβέρνησης που ένα μήνα τώρα συνεχώς παρανομεί μη εφαρμόζοντας 

την απόφαση του ΣτΕ.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε το αίτημα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να διερευνήσει «τις άκρως -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- επιζήμιες για τη δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε. και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια», που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Όπως αναφέρεται στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η ελληνική κυβέρνηση επέβαλε το ''μαύρο'', ως χρώμα και ως καθεστώς, στις οθόνες των πολιτών» και τονίζεται ότι «η εξουσιοδότηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την εφαρμογή της στους υπουργούς Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης καταδεικνύει περίτρανα τον προμελετημένα αυταρχικό τρόπο επιβολής των αποφάσεων της κυβέρνησης, που σε τίποτε δεν θυμίζει δημοκρατική λειτουργία».
Τέσσερα ακόμη, χθεσινά στιγμιότυπα.

Οπως επισημαίνεται, «από τις πράξεις της κυβέρνησης προκύπτουν προφανείς πολιτικές και νομικές ευθύνες, των προσώπων που σχεδίασαν, χειρίστηκαν και εξακολουθούν να υλοποιούν την κυβερνητική απόπειρα κατασυκοφάντησης, απαξίωσης και τελικά κατάργησης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης». Επίσης, εντοπίζεται «πρόκληση οικονομικής ζημίας του Δημοσίου, δια της απόπειρας κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε.».

Αυτά συνέβησαν χθες λίγη ώρα πριν την ομιλία Τσίπρα στην πλ. Γεωργίου, όπου του ομιλητή προηγήθηκε η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου, εργαζόμενη της ΕΡΑ, η οποία αναφέρθηκε από το βήμα στον αγώνα των εργαζομένων για την προάσπιση της Δημοκρατίας που υποβαθμίζεται σκοπίμως με το «μαύρο στην οθόνη» της τηλεόρασης! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλούν τα σωματεία του Δήμου για συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ καθώς και τις επικείμενες απολύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: