ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αλ. Τσίπρας: Πρόεδρε Παπούλια μη συνδέσεις το όνομά σου με πράξη κατάφορα αντιδημοκρατική

Το παιδί της Ρούλας ανακοίνωσε το θάψιμο των οικογενειών των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επικοινώνησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Αλ. Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κ. Παπούλια για να του ζητήσει συνάντηση, η οποία και κανονίστηκε για σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην υπογράψει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να "μη συνδέσει το όνομά του με μια πράξη κατάφωρα αντιδημοκρατική, που δεν έχει και καμία πολιτική νομιμοποίηση από τη στιγμή που οι δύο από τις τρεις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στην κυβέρνηση -ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ- δηλώνουν ότι δεν τη στηρίζουν".

«Η μεγάλη συναυλία του "105,5 στο κόκκινο", δεν είναι απλώς μια συναυλία. Είναι μια δήλωση παρουσίας και απόφασης, τη στιγμή ακριβώς που επιχειρείται η διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης. Είναι ένα βήμα αντίστασης, ένα ανάχωμα στους οδοστρωτήρες της διατεταγμένης ενημέρωσης, από ένα ραδιόφωνο που ταύτισε την ύπαρξή του με τους αγώνες τον πολιτισμό και τα κινήματα».

Με την παραπάνω επισήμανση οι διοργανωτές κάλεσαν χθες βράδυ τους πολίτες και μετέτρεψαν σε φωνή διαμαρτυρίας την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: