ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Προετοιμασίες για κλείσιμο του ΚΕΤχ – Αντιδράσεις εργαζομένων

Φωτογραφία Αρχείου.


Επίσκεψη χθες Παρασκευή στο Δήμαρχο Πατρέων
Έγγραφο με το οποίο δίνεται εντολή για την καταγραφή του υλικού στο ΚΕΤχ Πάτρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μεταφοράς της Μονάδας σε άλλη περιοχή εκτός Πατρών, έφθασε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΚΕΤχ. Αυτό ενημέρωσαν το Δήμαρχο Πατρέων, Γιάννης Δημαρά, εκπρόσωποι των εργαζομένων στη Μονάδα, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή, πριν το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, τον πληροφόρησαν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα αναφορικά με το ΚΕΤχ και ζήτησαν τη στήριξή του και την πολιτική του παρέμβαση για να μη κλείσει το στρατόπεδο.
Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι είναι στο πλευρό τους και χαρακτήρισε ανακόλουθη την κυβέρνηση, η οποία, μέχρι πρόσφατα, διαβεβαίωνε ότι όχι μόνο δεν θα έκλεινε το ΚΕΤχ, αλλά θα αναβαθμίζονταν λειτουργώντας ως Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού όλων των Όπλων.
Ο Δήμαρχος Πατρέων είπε ότι το ΚΕΤχ με τις υποδομές που διαθέτει θα πρέπει να αναβαθμιστεί με τη μεταφορά σε αυτό όλων των λειτουργιών που έχουν σχέση με την Τεχνική Εκπαίδευση όλων των στρατευμένων και στα τρία Όπλα (Πεζικό, Αεροπορία, Ναυτικό).
Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι τυχόν κλείσιμο του ΚΕΤχ θα αποτελέσει ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στην ήδη χειμαζόμενη αγορά της Πάτρας και ζήτησε ήδη το θέμα να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ως δεύτερο αμέσως μετά το θέμα των νέων οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας κατά της κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: