ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στις 6 μπροστά από το ΕΚ Πάτρας


Χωρίς λόγια.


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                   
Α΄ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX : 2610 - 278776
http://aelmeahaias.wordpress.com,

ΚΑΛΕΣΜΑ  για  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ  8  ΟΚΤΩΒΡΗ  2012
06:00 μμ  μπροστά  από  το  ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ

Συναδέλφισσες-οι,

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνουν συλλαλητήριο τη Δευτέρα, 8 Οκτώβρη, στις 6 μμ στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Όλγας) και καλούν όλα τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ, όλους τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Στο κάλεσμά του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:
       «Οι αντοχές των Εργαζόμενων και των Συνταξιούχων και γενικότερα  όλης της Ελληνικής Κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και την πολιτική πού ασκείται σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία Τρόικας και Συγκυβέρνησης, που παρά την προγραμματική συμφωνία της τελευταίας και τις ρητές προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων που την στηρίζουν, δεν διστάζουν να επιβάλλουν ένα ακόμη επώδυνο πακέτο μέτρων, οδηγώντας έτσι την Ελληνική Κοινωνία σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα.
   Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των Εργασιακών και Ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί...»
    
Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας σας καλεί να λάβετε μαζικά μέρος
- Για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών
- Για να διώξουμε την τρόικα και να καταργήσουμε τα μνημόνια της εξαθλίωσης
Για το ΔΣ
Ο  Πρόεδρος                                                                           Ο  Γραμματέας
Ψαρράς  Σπύρος                                                                    Δημόπουλος  Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: