ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την κοστολόγηση

 

Ο Χρήστος Γιαννούλης για τα μέτρα  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που εγκρίθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. - Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση στρεψοδικεί διά της κοστολόγησης. Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα νούμερα που διαβάζουμε ότι θα πει ο κ. Μητσοτάκης

«Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την κοστολόγηση των μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας που έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξέθεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη που στην προσπάθειά της να δείξει ότι δεν είναι εφικτά τα μέτρα, έβαλε αυθαίρετα καπέλο 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ». 

Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Δεν γίνεται την ώρα που εδώ και δυόμιση χρόνια η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια έχουν γονατίσει την κοινωνία, να έρχεται ο Πρωθυπουργός και να παρουσιάζει μία επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως ουσιαστική παρέμβαση.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δώσει τα εργαλεία για να υιοθετηθούν από τα κράτη-μέλη μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά η ελληνική κυβέρνηση τα αγνόησε.

Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της χώρας να ισχυρίζεται πως εάν φορολογηθούν τα υπερκέρδη απληστίας των Τραπεζών, από τη διαφορά του επιτοκίου καταθέσεων και χορηγήσεων, θα χρεοκοπήσει η χώρα» 

 

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση στρεψοδικεί διά της κοστολόγησης, ενώ φέρνει ακοστολόγητα νομοσχέδια 

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση στρεψοδικεί διά της κοστολόγησης, ενώ φέρνει ακοστολόγητα νομοσχέδια – Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα νούμερα που διαβάζουμε ότι θα πει ο κ. Μητσοτάκης 

Δήλωση του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Η κυβέρνηση στρεψοδικεί διά της κοστολόγησης γιατί θέλει να κρύψει ότι αρνείται να φορολογήσει τα υπερκέρδη, να επιστρέψει στην κοινωνία τα υπερπλεονάσματα, να μειώσει τους έμμεσους φόρους.

Έβαλε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να κοστολογήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ το χθεσινό νομοσχέδιο του κ. Σκρέκα ήταν απόλυτα ακοστολόγητο.

Τα νούμερα που διαβάζουμε από το πρωί ότι θα πει ο κ. Μητσοτάκης για το πρόγραμμά μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι ο αρχιτέκτονας της ακρίβειας, που λεηλατεί τα χαμηλά εισοδήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: