ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γ. Πάντζας: Να απομακρυνθεί άμεσα η κεραία τηλεφωνίας από τα σχολεία Κρυονερίου


Γιώργος Πάντζας.
Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας, για το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό σε απόσταση 50 μέτρων από σχολείο, κοντά σε παιδική χαρά και κοντά στο χώρο που θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.

Αφορμή για την αναφορά έδωσε έγγραφο των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων της περιοχής, που κοινοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Πάντζα, με την οποία διαμαρτύρονται εντόνως για τις ιδιαίτερα επιβαρυμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να κάνουν μάθημα τα παιδιά των σχολείων της περιοχής και τις επιπτώσεις που θα έχει η λειτουργία της εν λόγω κεραίας στην υγεία των παιδιών.

Ο Βουλευτής ζητά να ενημερωθεί για το θέμα από τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Παράλληλα, ζητά να ακυρωθεί η απόφαση χορήγησης άδειας εγκατάστασης της κεραίας και την απομάκρυνσή της.

«Με νόμο, η προηγούμενη κυβέρνηση χάρισε διαδικασίες fast track σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να μπορούν να εγκαταστήσουν κεραίες ανεξέλεγκτα, σε βάρος της δημόσιας υγείας. Σήμερα, η συνέχεια της πολιτικής αυτής, η οποία εκφράζεται από τα ίδια πρόσωπα, δεν υπολογίζει ούτε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, ούτε την υγεία των παιδιών και των μαθητών, ούτε το τοπικό συμβούλιο που ζητά ομόφωνα να ξηλωθεί η κεραία.» δήλωσε ο Γιώργος Πάντζας.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΣΤΟ ΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου επισκέφτηκε την Τετάρτη 5/6 ο βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας, προκειμένου να συζητήσει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, στους τομείς της ασφάλειας και της υγείας. Τον κ. Πάντζα συνόδευσε τόσο στο Κέντρο Υγείας όσο και στο ΑΤ Μαρκοπούλου αντιπροσωπεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Ε.Κ.Μ. Δήμου Μαρκοπούλου.


Συγκεκριμένα, στο ΑΤ Μαρκοπούλου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ασφαλείας, με τον οποίο ο βουλευτής, αφού συζήτησε για τα προβλήματα ασφάλειας της περιοχής, του ανέπτυξε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. για την ασφάλεια και την προστασία του Πολίτη.
Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΚΥ Μαρκοπούλου με τους γιατρούς και το διοικητικό προσωπικό της υγειονομικής μονάδος. Ο κ. Πάντζας, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ, ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. για την υγεία, τονίζοντας ιδιαίτερα το ζήτημα της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τόσο οι συναντήσεις όσο και το περιεχόμενο αυτών ήταν εποικοδομητικές και ήδη προγραμματίζονται παρόμοιες δράσεις σε όλη την Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: