ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο κύριος Φώτης πάααααλι έθεσε κόκκινες γραμμές, ο ίδιος όμως δεν κοκκινίζει από ντροπή!

Από δεξιά, ο... δικαιωμένος Beni και ο κοκκινισμένος κυρ Φώτης. Λείπει ο σκληρός Αντωνάκης για να φτιάξουν καρέ!


Αλλά κι ο Beni δηλώνει δικαιωμένος για το λάθος της τρόικας, λες και δεν ήταν το κόμμα του, που την έφερε να καταστρέψει το λαό μας!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ


Και να πει κανείς ότι δεν το έλεγαν οι άνθρωποι; Το έλεγαν και το φώναζαν, προεκλογικά βέβαια. Όλοι, ακόμη και ο Αντωνάκης (ο σκληρός!) που μας έταζε ότι θα απαιτούσε από την Τρόικα να ξανασυζητήσει το ζήτημα του Προγράμματος, δηλαδή του «Φέσι υπ’ αριθ. 1», που μας φόρεσαν με την ευθύνη του ΓΑΠ. (Ναι ΓΑΠ παρακαλώ κι όχι… ΓΑΒ!). Αλλά μόλις ανέλαβε κυβέρνηση, μας έβαλε άλλα δύο φέσια και ετοιμάζεται για το τρίτο. Ας αφήσουμε ότι έστειλε και νέα επιστολή στην τρόικα ζητώντας να συνεχίσει το… πρόγραμμα και μετά το 2015 που λήγει. Δηλαδή που σταματούν τα δάνεια, γιατί πια δεν θα έχει μείνει τίποτα άξιο λόγου για να μπει ενέχυρο στους δανειστές!

Το έλεγε κι ο… Beni (ο χοντρός, αυτός δεν είναι σκληρός!), ακόμη κι ο Φώτης ο… Κουρέλης (στην ευρωπαϊκή γλώσσα, Κουβέλης στην ελληνική). Άρα πολύ σωστά έκανε η εφημερίδα Ελευθεροτυπία στο sait της, που σήμερα ανάρτησε την είδηση ότι «την ανάγκη χάραξης μιας νέας πολιτικής στην Ευρώπη και την τροποποίηση μέτρων που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ».

Δηλαδή ζητούν από την τρόικα την εφαρμογή μέτρων που να αποδίδουν τουλάχιστον. Διότι το θέμα είναι ότι δεν αποδίδουν. Κι αυτό γιατί εκείνα τα… χαζά παιδιά του ΔΝΤ, που έχουν βουλιάξει οικονομίες και χώρες ολόκληρες, από την απερισκεψία τους βέβαια, πάλι έκαναν λάθος!

Κι επιμένει ο κύριος Beni:  «Η έκθεση του ΔΝΤ καταγράφει και επιβεβαιώνει θέσεις που έχουμε παρουσιάσει δημόσια κατ' επανάληψη και ήταν η βάση της επιχειρηματολογίας μας στις σκληρές διαπραγματεύσεις», σημείωσε ο Ευ. Βενιζέλος.

Πωπώ τι κούραση που τράβηξε το παιδί, από αυτές τι παλιοδιαπραγματεύσεις!

Αλλά κι ο κύριος... Κουρέλης, μάλλιασε η γλώσσα του να το φωνάζει:

«Η παραδοχή του ΔΝΤ για λάθη στο πρόγραμμα ενισχύει το αίτημα ουσιαστικών αλλαγών». Μάλιστα ο ίδιος  «τάσσεται κατά της υπερφορολόγησης και φέρνει ως παράδειγμα τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τονίζει επίσης ότι δεν θα αποδεχθεί μέτρα εις βάρος μισθωτών».

Κι έτσι πάααααλι κόκκινες γραμμές έβαλε ο κύριος… Κουνέλης!

Και δεν κοκκινίζει ο ίδιος από ντροπή. Βρε τι φίδια είχε στον κόρφο της η αριστερά!

Αλλά η απορία παραμένει. Αφού τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι τι χρειάζονται αυτοί και κυρίως η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση Σαμαρά; Γιατι δεν παραιτούνται;

Γιατί θεωρούν υποχρέωσή τους να ξεφτιλίζονται καθημερινά στα μάτια των απλών πολιτών που υφίστανται τις ολέθριες συνέπειες των πολιτικών τους;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: