ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία υπέρ της διατήρησης της ΕΡΤ απόψε στην Πάτρα

Βίντεο του Istologiou G. Mosxou


Στην κεφαλή της διαμαρτυρίας ήσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας με το πανό τους
Μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία, που στην Πάτρα είχε να γίνει από την διαμαρτυρία για το πρώτο μνημόνιο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στη πλατεία Γεωργίου, μετά από κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΤ, που έχουν καταλάβει το στούντιο της ΕΡΑ στο Δασύλλιο.
Οργανώσεις εργαζομένων, φορείς παρατάξεις, κόμματα και το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων με επικεφαλής τον δήμαρχο Γ. Δημαρά, έδωσαν  βροντερό παρών, ενώ το σύνθημα που δονούσε ήταν «Κάτω τα χέρια από την ΕΡΤ».

 Βίντεο του Istologiou G. Mosxou.

Χιλιάδες πολίτες άρχισαν να συρρέουν στην πλατεία από τις 7 μ.μ., για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά και την οργή τους για τον τρόπο που η κυβέρνηση αποφάσισε και υλοποίησε την απόφασή της.
Σύμφωνα, με τους δημοσιογράφους της ΕΡΑ Πάτρας, στην πλατεία βρέθηκαν πάνω από τρεισήμισι χιλάδες πολίτες, ενώ στην πορεία που ακολούθησε εκατοντάδες κόσμου ακολούθησαν από τα πεζοδρόμια.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ, ενώ παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Τη συγκέντρωση χαιρέτησε και ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων.
Έτσι μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έγιναν στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε καθώς οι Πατρινοί συμμετείχαν ζητώντας από την κυβέρνηση την άρση της ΠΝΠ  για να μην κλείσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. 
Ήταν τόσος όγκος των πορευόμενων ώστε στις 9 η ώρα η κορυφή της πορείας βρισκόνταν Κορίνθου και Ερμού και η ουρά στη Γουνάρη και Μαιζώνος!

 Στην κεφαλή της ήσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας με το πανό τους.
«Η υπεράσπιση της ΕΡΤ δεν είναι μόνο υπόθεση αλληλεγγύης στις 2.700 οικογένειες των εργαζόμενων. 

Δεν είναι μόνο υπόθεση υπεράσπισης της ιστορικής και πολιτιστικής μνήμης αυτού του τόπου, της διασύνδεσης του ελληνισμού της διασποράς. 

Είναι πρώτιστα θέμα δημοκρατίας και υπεράσπισης της ελευθερίας μας» ανέφερε μήνυμα των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ  Μ. Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου, που την ίδια ώρα βρίσκονταν στο Ραδιομέγαρο Αθήνας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIO G. MOSXOU


  












 








Δεν υπάρχουν σχόλια: