ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ποιον νομίζει ότι πείθει ο «αντάρτης» Φώτης Κουβέλης;

Ακριβώς υπενθύμιση μόνον είναι και τίποτε άλλο...


Δεν θα ψηφίσει τα, ήδη ψηφισμένα από το Φεβρουάριο του 2012, μέτρα
Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που αφορούν τα εργασιακά η ΔΗΜΑΡ διεμήνυσε απόψε  ο κύριος Κουβέλης... Την ίδια απειλή εκτόξευσε σήμερα το πρωί από τον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη ο Σπ. Λυκούδης, από τους ακραιφνείς της συνεργασίας με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Στον προσωπικό του διαδικτυακό τόπο, ο Φ. Κουβέλης εφιστούσε την προσοχή τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ  προεκλογικά διότι "την Κυριακή θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον κο Σαμαρά".
Ε, αφού δεν του έκατσε το ποσοστό, που τα ΜΜΕ τον είχαν πείσει ότι θα εξασφάλιζε επειδή θα κήρυττε πόλεμο στο ΣΥΡΙΖΑ και δεδομένου ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τον αγνόησαν, πήγε ο ίδιος στη συνεργασία με το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Διότι "όταν το βουνό δεν πάει στο Μωάμεθ, τότε ο Μωάμεθ πάει στο βουνό"! 
Ήταν λίγο μετά αφότου δήλωνε εγγράφως: "Σε κυβέρνηση που θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν συμμετέχουμε"!
Πέραν των παραπάνω, να υπενθυμίσουμε, βέβαια, στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και στον Σπ. Λυκούδη  ότι το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί από το Φεβρουάριο του 2012, οπότε ας κατεβάσουν λίγο τους τόνους της... αριστερής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχουν, γιατί δεν πείθουν πλέον κανέναν...
Μα κανέναν! Ειδικά αν γυρίσουμε λίγο πίσω στα όσα δήλωνε το Μάιο του 2012…
Δια του λόγου το αληθές δανείζομαι από το πόρταλ left.gr το σχετικό παρακάτω πίνακα με τις δηλώσεις ανεξαρτησίας του Φ. Κουβέλη, στον διαδικτυακό του τόπο, πριν την σεμπριά του με την συγκυβέρνηση!



Δεν υπάρχουν σχόλια: