ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Facebook κατά Κασσελάκη: Μετά από λογοκρισία 6 ημερών λέει ότι «λυπάται για την αναστάτωση»

Θεσσαλία Κασσελάκης
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)

Έξι μέρες χρειάστηκε το Facebook για να αποφασίσει ότι δεν ήταν βίαιο το δημοσίευμα του avgi.gr για την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο avgi.gr.

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου το Facebook την περασμένη εβδομάδα χαμήλωσε από τη ροή του την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα.

Το θέμα με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης - Καρδίτσα / Με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω - Είμαστε στο πλευρό των «πληγωμένων» πολιτών» - η Meta το «μέτρησε» ως βίαιο περιεχόμενο.

Το avgi.gr την ίδια μέρα, προέβη σε ένταση και ζήτησε τις σχετικές εξηγήσεις από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η αργοπορημένη απάντηση του Facebook, ήταν ότι έλεγξε τη δημοσίευση και διαπίστωσε «ότι ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο».

«Λυπούμαστε για την αναστάτωση» ανέφερε η Meta που προεκλογικά εκτίμησε ότι το θέμα με την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, περιέχει βίαιο περιεχόμενο.

«Ξέρουμε ότι μπορεί να σας αναστάτωσε η μετακίνηση της δημοσίευσής σας πιο χαμηλά στη Ροή. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που παρείχατε θα μας βοηθήσουν να λαμβάνουμε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο στο μέλλον» σημείωσε στην απάντησή της η Meta.

 

facebook  

Δεν υπάρχουν σχόλια: