ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

: Επισκέφθηκε επιχειρήσεις της νήσου Σαντορίνης



Η αποστολή του Capsule T του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος!

Επιχειρήσεις της Σαντορίνης επισκέφθηκε η αποστολή του Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator την Πέμπτη 16 Μαίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" που πραγματοποιήθηκε στην 17 Μαίου.

Συγκεκριμένα η 12μελής ομάδα επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Οινοποιείο και οινοτουριστικό κέντρο της Santo Wines, στις εγκαταστάσεις παραγωγής και beer tasting της ζυθοποιίας Ftelos Brewery, στο ξενοδοχείο Canaves και στην εταιρεία θαλάσσιων περιηγήσεων (yachting) Sunset Oia, στα ξενοδοχεία Νous, De Sol και El Greco, στο Loizos apartments, στο ξενοδοχείο Αρετή καθώς και στην επιχείρηση The paper store που έχει επενδύσει πρόσφατα σε σύγχρονες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την τουριστική δραστηριότητα του νησιού μας.

«Ως Ένωση Ξενοδόχων σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και προθυμία στη φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού μας» αναφέρει για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Αντώνης Παγώνης.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: