ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Περικεφαλαίες: Το ξεσκέπασμα των πατριδοκάπηλων!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

 

Απίστευτες καταστάσεις, που ρεζιλεύουν συνεχώς τη χώρα μας, από την πολιτική της φαμίλιας. Μετά την επικράτηση του εθνικιστικού VMRO στη Βόρεια Μακεδονία ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε προκλητική και παράνομη την επιλογή της νέας Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αγνοήσει το επίσημο κείμενο του όρκου της και να αποκαλέσει τη χώρα της (σκέτο) Μακεδονία, παραβιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εύλογα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε: «Γιατί εκλιπαρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών; Δεν ήταν προδοτική τελικά; Ο πρωθυπουργός λέει ότι δεν του άρεσε μεν η Συμφωνία, αλλά το κράτος έχει συνέχεια και γι’ αυτό πρέπει να τηρηθεί. Ποτέ δεν εκλιπαρείς για να τηρηθεί κάτι αρνητικό για τη χώρα σου. Ή τη θεωρείτε επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα και την τηρείτε ή τη θεωρείτε κακή συμφωνία και φοράτε την περικεφαλαία σας και πάτε στους ομοϊδεάτες σας και την ακυρώνετε. Τα κόλπα κομμένα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε στην πλάτη της όλη την Ελλάδα στη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που εσείς φοβόσασταν να στηρίξετε την πάγια εθνική θέση, μη χάσετε εθνικιστικά ψηφαλάκια. Η ιστορική αλήθεια καμιά φορά αργεί να φανεί, δικαιώνει όμως πάντα τους τολμηρούς, τους αληθινά πατριώτες».

Να θυμίσουμε ότι, μετά τη συμφωνία και ύστερα από αίτημα των Σκοπίων, η Ελλάδα είχε αναλάβει την επίβλεψη του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας! Πλην, όμως, η χώρα μας δεν ψήφισε ούτε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, που είχε καταθέσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στη Βουλή! 

Έτσι τα Σκόπια στις 25 Μαΐου 2023 ανακοίνωσαν ότι το έργο προστασίας του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας αναλαμβάνει η ιταλική Πολεμική Αεροπορία!

Και μετά άνοιξαν τον δρόμο στην Τουρκία να γίνει ο βασικός πολιτικός και οικονομικός εταίρος και της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς τον Αύγουστο του 2021 υπογράφτηκε στην Κωνσταντινούπολη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας, η οποία προβλέπει την κατανομή κονδυλίων από τη μεριά της Τουρκίας σε ετήσιο επίπεδο, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Βόρειας Μακεδονίας. Πόσο άχρηστοι και πατριδοκάπηλοι πια;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: