ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Κοιμηθείτε ήσυχα. Η κυβέρνηση γρηγορεί! Χρρρρρ!

 

 

Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη μεριμνεί για κάθε περίσταση. Από την προφύλαξή μας από τους ληστές με παπιγιόν, μέχρι την διατροφή μας!

 

 Άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

       Διαχειριστή του Istologio G. Mosxou

 

Ληστές με κολάρο και παπιόν στην ελληνική αγορά!!

«Η Ελλάδα των ανισοτήτων, της διαφθοράς, της αισχροκέρδειας, της αδικίας, δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει» - «Στις 9/6 ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους ληστές με κολάρο και παπιγιόν που λυμαίνονται την ελληνική αγορά!

Και προς επίρρωση τούτων δίνει στη δημοσιότητα βίντεο για τα οικονομικά καρτέλ που αισχροκερδούν με χορηγό την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το οποίο δημοσίευσε ο iSYRIZA με αφορμή τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Η Ελλάδα των ανισοτήτων, της διαφθοράς, της αισχροκέρδειας, της αδικίας, δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει» επισημαίνεται στο βίντεο.

«Ως εδώ με τα καρτέλ που απολαμβάνουν υπερκέρδη και αισχροκερδούν με χορηγό την ίδια την κυβέρνηση» τονίζει ο iSYRIZA, υπογραμμίζοντας ότι στις 9/6 «ψηφίζουμε για μια καλύτερη ζωή».

 

Πολάκης για τη διοικήτρια του νοσοκομείου Σαντορίνης

Ξεβράκωμα του κράτους των άξιων στελεχών της δημόσιας διοίκησης, τα όσα αποκάλυψε μιλώντας στον ρταδιοσταθμό στο Κόκκινο 105,5 από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπλ. υπουργό και γιατρό Παύλο Πολάκη:

Κακός χαμός με «αυτά που γίνονται στο νοσοκομείο της Σαντορίνης με την κα Μπουρμπουδάκη, τη μόνη που έχει συναγωνιστεί την κα Νικολάου σε υψηλές τιμές προμήθειας γαντιών όταν ήταν διοικήτρια στην ΥΠΕ Κρήτης.

Την έδιωξαν από εκεί γιατί προφανώς, μάλλον δεν έκανε ρουσφέτια σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ αλλά σε μερικούς.

Την πήγαν στη Σαντορίνη να μη μείνει άνεργο το κορίτσι...

Έχει μπλέξει σε σειρά από απευθείας αναθέσεις...

Σε μία ΙΚΕ που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της, έχει δώσει σε ένα μήνα 100.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις, να πάρει κάτι ορθοπεδικά υλικά για πράγματα που δεν ξέρω αν γίνονται στη Σαντορίνη».

 

Ακυρώθηκε με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Το “επιτελικό (παρα)κράτος” του Κ. Μητσοτάκη, έπαιξε με το Ταμείο Ανάκαμψης κι έχασε. Το πρόλαβε το Ελέγκτικό Συνέδριο,, λέει σε δήλωσή του ο Π. Πολάκης.

Παρέα με τον δοκιμασμένο επί θητείας Πατούλη μηχανισμό της Περιφέρειας Αττικής-δια του διαδόχου του σήμερα, κ. Χαρδαλιά-με την κατακύρωση διαγωνισμού, συνολικού ύψους 17,8 εκ ευρώ, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Το 95% της αξίας του διαγωνισμού, αφορούσε στην προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία, 388 καμερών ελέγχου οδικής κυκλοφορίας. Τη στιγμή που, κατά μέσο όρο στην αγορά η κάθε κάμερα κοστίζει περίπου 10.000 €, η Περιφέρεια Αττικής ανέδειξε ανάδοχο στην τιμή των 43.400 €!

Προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου, η ολοκλήρωση του διαγωνισμού ακυρώθηκε με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου,

Επειδή, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά σε Ευρωπαϊκούς Πόρους και καθώς τίποτα από όσα ανέδειξε ο Τομέας Διαφάνειας κατά την προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν βρήκε το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, να ξέρετε ότι όλα τα στοιχεία θα σταλούν και στην Ευρωπαία Εισαγγελέα».

Νέα ''καμπάνα'' αναμένεται για το επιτελικό,κράτος Μητσοτάκη!

 

Για να μην τρέχουν στο ράφτη να ανοίξουν τις ραφές

Κι ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά τις πληροφορίες που τον φέρουν να επιβάλει χαράτσι διά των ιδιωτών στο αίμα, το οποίο σημαίνει ότι το ιδιωτικοποιεί, νέες πληροφορίες τον δείχνουν να ενδιαφέρεται για την υγεία των ευτραφών ατόμων και προκειμένου να μην τρέχουν στο ράφτη για να ανοίξουν τις ραφές των ρούχων τους, έχει πρόβλεψη  και γιαυτό.

Θα επιβάλει λένε οι πληροφορίες και μάλλον δεν κάνουν λάθος, φόρο λίπους για κάθε άτομο που γίνεται υπέρβαρο! Μάλιστα οι ίδιες κακιές γλώσσες επιμένουν ότι επισπεύδει το ενδιαφέρον του ο υπουργός καθώς βλέπει ως μία ακόμη πηγή φορολογικών εσόδων τους ευτραφείς και τις παχουλές κυρίες, όπου θα τις αποτρέπει να καταναλώνουν τροφές με πολλά λιπαρά και  κεκορεσμένα.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης ενδιαφέρεται για την υγεία τους... Ε, και με δεδομένη την περίσταση και για την υγεία της Οικονομίας που για φέτος μόνον ο προϋπολογισμός σημείωσε υπέρβαση φορολογικών εσόδων κατά 4 δισ. ευρώ. Ποσόν που αφαιρέθηκε από τις τσέπες των καταναλωτών και η αξιοσύνη του κ. Μητσοτάκη  αρνείται να επιστρέψει στην κοινωνία!

 

Επικίνδυνη η διάκριση με βάση το πορτοφόλι στην Υγεία

Κιμ έρχεται ο Άδωνης και δίνει το σήμα για το γενικό ξεχαρβάλωμα της δημόσιας Υγείας, που την νμετατρέπει σε Ελ Τοράντο!

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης «όπως τον βολεύει τα μεταφράζει... από τον Ευαγγελισμό "κρέμεται" όλη η Ελλάδα ουσιαστικά, είναι από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας...

Βλέπουμε στις εφημερίες τι γίνεται με τα ράντζα και την κατάσταση στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) ... τον βάζουμε "νοσοκομείο αναφοράς" για τους VIP και δεν φτάνει αυτό, τους βάζουμε και "κατά προτεραιότητα".

Είναι η ίδια λογική του "αυτοί που έχουν λεφτά θα προηγούνται", τόσο στα χειρουργεία όσο και αλλού», τόνισε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, το μεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αχαΐας.

«Για δεύτερη φορά στην Ιστορία του ελληνικού Κράτους μετά το 1911 και τον Βενιζέλο, το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε και παρέδωσε πλεόνασμα στην επόμενη κυβέρνηση, 37 δισ. ευρώ ... δεν άλλαξε ραγδαία η πολιτική, μέσα στις μνημονιακές συνθήκες δεν μπορούσε.

Ήταν και τα "καθαρά χέρια" που συνέβαλαν σε αυτό, να το λέμε, είναι σημαντικό συμπέρασμα ... τα νοσοκομεία τα παραλάβαμε με 1 δισ. ευρώ χρέος και τα παραδώσαμε με 200 εκατ. ευρώ. Σήμερα χρωστάνε σε τρίτους 1,4 δισ. ευρώ.

Σιγά-σιγά αρχίζουμε και βουλιάζουμε, με τους δανεισμούς, τις υπερτιμολογήσεις, τις κοστολογήσεις που κάνουν οι ίδιοι, τη στελέχωση υπηρεσιών όπου καταργούν συμβασιούχους στο σύστημα σίτισης, φύλαξης και καθαριότητας ... αποτέλεσμα; Σήμερα δίνονται διπλά και τριπλά χρήματα σε εργολαβικά συνεργεία».

(κάνετε κλικ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος - 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ)

 

Μπόνυ και Κλάιντ κι ο Χατζηδάκης... δεν καλύπτει κλέφτες

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στην Υγεία, ξαφνικά στην ΔΟΥ Χαλκίδας αναβίωσε κακέκτυπο του του... ζεύγους Μπόνυ και Κλάντ!

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η προϊσταμένη και μια υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας που κατηγορούνται για το κύκλωμα εκβιαστών

Οι δύο προφυλακιστέες αρνούνται τις κατηγορίες, με την προϊσταμένη, να ισχυρίζεται ότι τους παγίδευσαν σκόπιμα.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια ισχυρίστηκε ότι τα ποσά που αναφέρονται στις συνομιλίες ήταν έσοδα της ΔΟΥ και ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν της μητέρας της.

Ο συνήγορός τους σε δηλώσεις που έκανε, άφησε αιχμές κατά του Κωστή Χατζηδάκη, για τη δήλωση ότι δεν καλύπτει κλέφτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: