ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

«Παράδειγμα αριστερού και επιστήμονα για τις νεότερες γενιές»


Ελεγείο του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Υγείας της ΚΕ, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για τον αείμνηστο Βασίλη Παστρωμά!

 

Ο Βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καρδιολόγος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, απηύθυνε το παρακάτω ελεγείο από την προσωπική του σελίδα στο facebook :

«Πέθανε ο Βασίλης Παστρωμάς. Ιατρός ακτινόλογος, διευθυντής ΕΣΥ, υπηρέτης σε όλη του τη ζωή του δημοσίου συστήματος υγείας. Ενας ανιδιοτελής σύντροφος της Αριστεράς, πιστός στις αρχές, στις αξίες και στα ιδανικά της Αριστεράς σε όλη του τη ζωή.

Φίλος, συνάδελφος και σύντροφος με όλη τη σημασία της λέξης. Παράδειγμα αριστερού ανθρώπου και επιστήμονα για τις νεότερες γενιές.

Η μνήμη του να είναι αιώνια».

Και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, συνάδελφος ιατρός Ηλίας Γρηγόρης, σημείωσε στο διαδίκτυο: «Λιγοστεύουμε... Από τους συντρόφους που προσέφεραν όλη τη ζωή τους  κοντά και δίπλα στην Αριστερά...! Καλό ταξίδι σύντροφε Βασίλη Παστρωμά...»


Δεν υπάρχουν σχόλια: