ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Γ. Πούλου: Η 9η Μαΐου, ορόσημο της νίκης των λαών

 Γ. Πούλου: Η 9η Μαΐου, ορόσημο της νίκης των λαών κατά του Φασισμού και του Ναζισμού και διαχρονικό μήνυμα υπέρ της Ειρήνης


«Κατά του Φασισμού και του Ναζισμού και διαχρονικό μήνυμα υπέρ της Ειρήνης»

 

Σε μήνυμά της η βουλεύτρια Βοιωτίας  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώτα Πούλου για την 9η Μαΐου, αναφέρει πως αποτελεί ορόσημο της νίκης των λαών!
 
Αναλυτικά στο μήνυμά της αναφέρονται τα παρακάτω για την 9 Μαΐου 1945:

«Η 9η Μαΐου 1945, είναι η ημέρα λήξης του B΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, ορόσημο της νίκης των λαών κατά του Φασισμού και του Ναζισμού και διαχρονικό μήνυμα υπέρ της Ειρήνης.

Σήμερα που η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι Ισραηλινές επιθέσεις κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα και τη Ράφα συνεχίζονται, απαιτείται η παρέμβαση της Διεθνούς κοινότητας για άμεση εκεχειρία και αποφυγή μίας νέας γενικής σύρραξης. Όλη η ανθρωπότητα αγωνιά και ένα νέο κίνημα για την Ειρήνη εξαπλώνεται παντού!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε απόπειρα αναβίωσης του φασισμού και του ναζισμού, με ασπίδα τον ανθρωπισμό, τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη των λαών»!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: