ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Στραγγαλίζουν οικονομικά τον ρ/σ IONION FM


Το ΕΡΣ με απαίτηση Μητσοτάκη, που πιθανολογείται, επέβαλε 55.000 ευρώ πρόστιμο για εκπομπές του, περί Κορωνοϊού, κατά την καραντίνα! 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Το ΙΟΝΙΟΝ FM 96.1 είναι από τα λίγα ραδιόφωνα της Ελλάδας με τόσο μεγάλη εμβέλεια, με studios σε Αθήνα, Αχαΐα και Ηλεία και με παρουσία σε Πάτρα - Πύργο - Ζάκυνθο. Είναι το ραδιόφωνο χωρίς σύνορα, από μια μικρή κουκίδα στο κέντρο του χάρτη, η Ελληνική φωνή φτάνει παντού. Όπου κι αν είστε, το ακούτε.

Κι αυτό είναι που ενοχλεί το Μαξίμου, καθώς δεν ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού, μέσω της λίστας Πέτσα. Για τούτο λοιπόν αποφάσισε να τον στραγγαλίσει, φορτώνοντάς του ένα εξοντωτικό πρόστιμο 55 χιλ. ευρώ. Και η αφορμή ευρέθη και η ποινή από ΕΡΣ επεβλήθη, χωρίς καν να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας..

Ανάλογα πρόστιμα από 20 έως 25 χιλ. ευρώ επιβλήθηκαν συνολικά σε 18 ραδιοσταθμούς που αναμετέδωσαν τις εκπομπές λόγου του αείμνηστο δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, την περίοδο της καραντίνας για το κορωνοϊό.

Αναμεταδόθηκαν, λέει το ΕΡΣ, παραπλανητικές πληροφορίες περί φαρμάκων που μπορούσαν να δημιουργήσουν σύγχυση στο κοινό. Ότι 34 χιλ. συμπολίτες, εκ των οποίων το 80%  πέθανε εκτός ΜΕΘ. Το ότι υπήρξε υπουργός που έλεγε ότι οι ΜΕΘ δεν βοηθούσαν να μην πεθάνει κόσμος. Ότι άλλος υπουργός έλεγε τι να τις κάνουμε τις προσλήψεις γιατρών; Για να φτιάξουμε Σύστημα Υγείας πολυτελείας; Για να τους έχουμε να κάθονται μετά;

Όλα αυτά δεν θεωρήθηκαν επιλήψιμα από τους σταθμούς που τα μετέδωσαν. Και φυσικά δεν τόλμησε το ΕΡΣ να επιβάλει πρόστιμα!

Απλά, οι απόψεις του Γ. Τράγκα θεωρήθηκαν επιλήψιμες και τιμωρήθηκαν αυτοί που τις αναμετέδωσαν!

Το ΙΟΝΙΟΝ FM έχασε την προθεσμία προσφυγής στο β΄βάθμιο δικαστήριο, καθώς δεν ενεργοποιήθηκε αμέσως και τώρα δεν έχει δυνατότητα προσφυγής σε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αφού προϋπόθεση γι αυτό είναι να έχουν τελεσιδικήσει προσφυγές στα ελληνικά δικαστήρια!

Έτσι χάρη στον άδικο ελληνικό νόμο χάνεται το δικαίωμα προσφυγής σε ανώτερο βαθμό, που λογικά, ανήκει σε κάθε πολίτη. Επεβλήθη το εξοντωτικό πρόστιμο, που θα εξαντλήσει οικονομικά τον σταθμό της Δυτικλης Ελλάδας, με την συμβολή του ΕΣΡ, αν όχι και και με την απαίτηση του Μητσοτάκη!:

Στην δικτατορία των συνταγματαρχών τα πράματα ήσαν απλά: Ο δοτός υπουργός Τύπου διέτασσε και η πιστή στο καθεστώς Αστυνομία ενεργούσε. Σήμερα είναι πιο περίπλοκα, αλλά ωστόσο άκρως αποτελεσματικά.

Αρκεί το περιεχόμενο μίας εκπομπής, μη αρεστής στον βαγιοφορεμένο Ευλογημένο ερχόμενο, για να μπει λουκέτο, στο ενημερωτικό Μέσο, με όλη την τυπική, δήθεν δημοκρατική διαδικασία!

Και μιλάμε για τον ραδιοσταθμό, που έχει την αρχαιότερη ενημερωτική εκπομπή, που πρωτοβγήκε στον αέρα το φθινόπωρο του 1989 και από τότε ενημερώνει ανελλιπώς και αντικειμενικά τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με αναφορές σε Πολιτική Επικαιρότητα, Οικονομικά, Αθλητικά, Διεθνή νέα, Καιρό, Επισκόπηση Αθηναϊκού και Τοπικού Τύπου, σχόλια και Συνεντεύξεις. Περιφερειακά θέματα και Δημοσιογραφική Έρευνα από Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Αιτωλοακαρνανία, Μεσσηνία και άλλες περιοχές της χώρας!

Ε, πως να μην τον στραγγαλίσει το κονγκλάβιο της ΝΔ και του Μαξίμου, πολύ περισσότερο που στην προμετωπίδα του γράφει αλήθειες όπως: «Η δυσφήμιση που γίνεται στο νησί, με την απαγόρευση στο ναυάγιο, θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον Τουρισμό»!

ΥΓ: Δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που το Μαξίμου ''μαγείρευε'' διλα ειδικής νομοθεσίας τον έλεγχο σάιτι και blog της περιφερειακής Ελλάδας, που δεν έπευσαν να ζητήσουν τα ψίχουλα, που προσέφερε η λίστα Πέτσα. Αν και αυτά αποτελούν κουκίδα στον χάρτη της λίστας, εντούτοις δεν παύουν να είναι ενοχλητικά. Γι αυτό και οι αναφορές από τους δήθεν δυσφορούντες από blog τα οποία «δεν είναι σύμφωνα με τους όρους της κοινότητας».

Αυτά κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Ειδάλλως πιάστ΄ τ' αβγό και κούρευτο! Μήπως και καταλάβει κάποιος τι σημαίνει μη σύμφωνα με τους όρους της κοινότητας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: