ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

19χρονος νεκρός στην Γαλλία μετά τον φόνο του 17χρονου

Φωτογραφία από την γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Βρισκόταν στην ταράτσα καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly του Seine-Maritime και έπεσε από ύψος 5 μέτρων!

Ένας νεαρός που συμμετείχε στις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει σε πολλές πόλεις της Γαλλίας μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 17χρονου από αστυνομικό, είναι νεκρός μετά από πτώση.

Ο 19χρονος βρισκόταν στην ταράτσα καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly του Seine-Maritime και έπεσε από ύψος 5 μέτρων αναφέρει η Le Figaro επικαλούμενη το το RTL. 

Ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν και αναφέρθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός, με αστυνομική πηγή να λέει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει πολλές ελπίδες. 

Λίγες ώρες αργότερα ο εισαγγελέας της Ρουέν επιβεβαίωσε τον θάνατο του νεαρού. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας νεαρός άνδρας  πέθανε σήμερα το απόγευμα αφού έπεσε από μια στέγη στην οποία είχε ανέβει μαζί με έναν άλλο νεαρό άνδρα» είπε στο RTL

.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: