ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Κυρ. Μητσοτάκης: Αυλαία από το Σύνταγμα με ψέματα!

μητσοτακης
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Σε ασκήσεις κινδυνολογίας και ακατάσχετης παροχολίας δίχως όμως αντίκρισμα επιδόθηκε στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε στον ολισθηρό δρόμο των ψεύτικων υποσχέσεων επαναλαμβάνοντας το αφήγημα περί προσλήψεων στο Δημόσιο, βαφτίζοντας «προσλήψεις» τις αντικαταστάσεις των αποχωρησάντων. Συνέχισε λοιπόν τις ψευδείς εξαγγελίες περί 10.000 «προσλήψεων» στο ΕΣΥ, οι 1.000 εκ των οποίων στο ΕΚΑΒ, το οποίο όπως είπε θα ενισχυθεί από το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και της πυροσβεστικής. 

Αναφορικά με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, συνέδεσε τον στόχο της αύξησης του μέσου μισθού στα 1.500 με τις ιδιωτικές επενδύσεις και την ανάπτυξη. Ωστόσο δεν ανέφερε ούτε λέξη για τις αποκαλύψεις για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε πριν δύο μήνες στις Βρυξέλλες, το οποίο δεν περιλαμβάνει σχεδόν καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις».

Παράλληλα επιδόθηκε σε νέες ασκήσεις κινδυνολογίας μιλώντας για αύξηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, για την ενίσχυση της χώρας με φρεγάτες και F35 στην πολεμική αεροπορία, ενώ υπεραμύνθηκε των χειρισμών του Λιμενικού για το μεταναστευτικό, υπό τη σκιά του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο και για τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει για τους χειρισμούς του ελληνικού λιμενικού. 

Επιπλέον, επανέλαβε τα «μαθήματα πατριωτισμού» με στόχο να προσελκύσει ψήφους από την δεξαμενή των ακροδεξιών κομμάτων που «κονταροχτυπιούνται» για να μπουν στην Βουλή, κάνοντας λόγο για «πατριώτες των λόγων και πατριώτες της πράξης», για «ντεμέκ πιστούς και ντεμέκ πατριώτες», σημειώνοντας πως οι «ακραίες φωνές δεν φέρνουν την πολυφωνία» αλλά μια «δημοκρατική κακοφωνία».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: