ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Αλ. Τσίπρας: Μεγάλη συγκέντρωση-ομιλία στο Σύνταγμα

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Αλ. Τσίπρα:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2529808640517902


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαστε πάλι όλες και όλοι εδώ. Παρούσες και παρόντες στο δημοκρατικό προσκλητήριο του αγώνα. Για να υπερασπιστούμε αρχές και αξίες Για να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής. Για να μην αφήσουμε να σβήσει η ελπίδα της δικαιοσύνης, της ισότητας και της αλληλεγγύης σε αυτόν το τόπο. Και είμαστε όλες και όλοι παρόντες και ακόμη περισσότεροι, γιατί έχουμε μάθει να παλεύουμε στα δύσκολα. Και έχουμε μάθει να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα και να ανατρέπουμε συσχετισμούς. Προς όφελος των δυνάμεων της κοινωνικής πλειοψηφίας» τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστηκότητας. 

Παρούσα στην προεκλογική συγκέντρωση και η Μπέττυ Μπαζιάνα.

Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μεταδίδεται ζωντανά από το avgi.gr. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι (προβλήτα Α΄).

τσιπρας-συνταγμα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗEUROKINISSI
συνταγμα-τσιπρας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σύνταγμα ομιλία Τσίπρα
avgi.gr
συνταγμα-τσιπρας01
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: