ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Θηριωδία: Έδεσε το σκύλο και τον έσερνε με το ΙΧ του

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων/Zakynthos Animal Welfare Fund Legal Charity

Όταν άλλοι οδηγοί έκαναν σήμα στον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει, εκείνος κατέβηκε και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε δέσει τον σκύλο στο πορτ μπαγκάζ και έπεσε!

Θηριωδία που δεν έχει τέλος και χαρακτηρίζει μία ολόκληρη κοινωνία όταν την ανέχεται, κάτι που στην περίπτωση αυτή δεν συνέβη! Ακόμα ένα απαίσιο περιστατικό κακοποίησης οικόσιτου ζώου έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από την Ζάκυνθο!

Συνελήφθη τελικά ο οδηγός στη Ζάκυνθο ενώ το ζώο μεταφέρθηκε από το σπίτι του δράστη σε κτηνιατρείο.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το δύσμοιρο τετράποδο να είναι δεμένο με σύρμα πίσω από αυτοκίνητο και στην κυριολεξία να το σέρνει το αυτοκίνητο στην άσφαλτο, ανίκανο να αντιδράσει το ζώο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση του ζακυνθινού ομίλου μέριμνας ζώων, όταν άλλοι οδηγοί έκαναν σήμα στον οδηγό του ΙΧ  να σταματήσει, εκείνος κατέβηκε και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε δέσει τον σκύλο στο πορτ μπαγκάζ και έπεσε.

Ο όμιλος έχει στείλει όλα τα στοιχεία στις Αρμόδιες Αρχές, αναφέροντας ότι «αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: