ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εμπλουτισμός Ψηφιακού Ξεναγού σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Σημαντική ανταπόκριση βρήκαν οι ημερίδες για τον εμπλουτισμό του ψηφιακού ξεναγού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων σε Καλάβρυτα και Κλειτορία και εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Η πύλη προβολής περιεχομένου και υπηρεσιών (portal),https://portal.westerngreece2021.gr/index.php/el/, λειτουργεί ήδηενώ είναι διαθέσιμες οι αντίστοιχες εφαρμογές για συσκευές

android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dynacomp.olympianland

και ios: https://apps.apple.com/us/app/olympian-land/id6445900549

Ωστόσο, οι φορείς  έχουν τη δυνατότητα  να προτείνουν επιπλέον σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής τους (Μνημεία, Εκδηλώσεις, Επιχειρήσεις, σημεία φυσικού κάλλους κλπ.). Αυτό εξυπηρετούν και οι ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιούνται στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες και αφορούν στην παρουσίαση και τη δυνατότητα εμπλουτισμού των Σημείων Πληροφόρησης-Ενδιαφέροντος.

Οι ενημερωτικές ημερίδες απευθύνονται σε εκπροσώπους των Δήμων, Πολιτιστικών και Επιστημονικών Συλλόγων και Φορέων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εφορειών Αρχαιοτήτων, Εκπαίδευσης κ.ά., οι οποίοι δραστηριοποιούνται εντός των δεκαεννέα Δήμων, των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: