ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Νέο Ψυχικό

Η Εύα Καϊλή
Φωτογραφία αρχείου (EUROPEAN PARLIAMENT)

Έρευνες πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και στην οικία της αδελφής της, Μαγδαλένας στην Κηφισιά, από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη.

Παρών στις έρευνες ήταν και Βέλγος εισαγγελέας, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις βελγικές δικαστικές αρχές. Ο τελευταίος, σύμφωνα με την «Καθημερινή» ζήτησε από στελέχη της οικονομικής αστυνομίας να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες, κατάσχοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συναφές hardware.

Δεν έχει γίνει γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές αν βρέθηκε κάτι στις έρευνες, με πηγές από το περιβάλλον της Εύας Καϊλή να υποστηρίζουν ότι «απελπίστηκαν που δεν βρήκαν τίποτα στις Βρυξέλλες και αλλού στον κόσμο και ψάχνουν τα σπίτια, άλλη μία φορά “άνθρακας ο θησαυρός».

Ο ένας εκ των συνηγόρων της Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξέδωσε λίγο αργότερα δελτίο τύπου κάνοντας λόγο για «νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι» με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η έρευνα ήταν «προδήλως αλυσιτελής» και πως το μόνο που κατασχέθηκε ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κόρης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: