ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Φωτιά σε τουριστικό ημερόπλοιο στην Ρόδο

Φωτιά σε ημερόπλοιο
Rodiaki.gr

Ευτυχώς 82 επιβάτες αποβιβάστηκαν επιτυχώς και μεταφέρθηκαν σώοι στις ακτές. Άλλοι πηδούσαν από το πλοίο!


Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, οι άνθρωποι κατάφεραν να διασωθούν αφού τους παρέλαβαν πλωτά του λιμεναρχέιου και παραπλέοντα σκάφη που έφτασαν στο σημείο.

Ο «Μαγγελάνος», το ημερόπλοιο που «λαμπάδιασε» στη μέση των θαλασσών, βρισκόταν ευτυχώς σε μικρή απόσταση από την παραλία των Στεγνών στη νότια Ρόδο, με την κινητοποίηση του λιμεναρχείου, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής να είναι μεγάλη και άμεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, όσοι βρίσκονταν πάνω στο πλοίο απομακρύνθηκαν και διέφυγαν του κινδύνου. Μάλιστα, οι περισσότεροι πήδηξαν στο νερό για να κολυμπήσουν μέχρι την κοντινή ακτή.Επί τόπου έσπευσαν 5 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν παραλάβει τραυματία, ενώ το νοσοκομείο Ρόδου τέθηκε σε κατάσταση γενικού συναγερμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το σκάφος έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ εδώ και λίγη ώρα γίνονται έρευνες στη θάλασσα από ελικόπτερο Super Puma, για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος επιβάτης στο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: