ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Αποστρατεύτηκε σήμερα ο εισαγγελέας Ισίδ. Ντογιάκος

Αποχωρούν από το δικαστικό σώμα σήμερα, τελευταία ημέρα του Ιουνίου, 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας λόγω συνταξιοδότησης, ενώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν αποχωρεί κανένας δικαστικός λειτουργός.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η ηγεσία της Δικαιοσύνης: η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου και ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο τόσο συζητημένος δικαστικός για τις παρεμβάσεις του, στην πολιτική διαδικασία, που προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις τόσο στην ΑΑΔΕ, όσο και στο πολιτικό σύστημα.

Από το Συμβούλιο της Επικρατείας αποχωρούν 3 αντιπρόεδροι (Γεώργιος Τσιμέκας, Ευθύμιος Αντωνόπουλος και Παναγιώτα Καρλή και 2 σύμβουλοι Επικρατείας, οι Θεόδωρος Αραβάνης και Ιφιγένεια Αργυράκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: