ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Η α λά καρτ ευαισθησία του Νίκου Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου και Αλέξης Τσίπρας
(SCREENSHOT)

Το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας περί δήθεν στήριξη του τουρκικού προξενείου στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε επιλεκτικά ευαίσθητος, καθώς δεν είδε και δεν άκουσε για τη δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Μουσταφά Κατραντζή - πριν αποσυρθεί άρον άρον από τις εκλογές. Όπως δεν είδε και μία σειρά από φωτογραφίες στελεχών της ΝΔ δίπλα στα ίδια τουρκικά σύμβολα.

«Θέλω να σας δείξω και μία φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Είναι αυτή η φωτογραφία, τη βλέπετε, ο συγκεκριμένος βουλευτής (σ.σ. Χουσείν Ζεϊμπέκ), ενώ το θέμα έχει ξεσπάσει, και ενώ ο ίδιος δεν έχει διαψεύσει το πρακτορείο Ανατολού, πάει και φωτογραφίζεται κάτω από πανό μέσα σε τζαμί που μιλά για τουρκική μειονότητα» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για να λάβει την πληρωμένη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Χαίρομαι που μου δείχνετε αυτή τη φωτογραφία. Θα χαιρόμουν αν και στην αντίστοιχη συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη του δείχνατε τις δηλώσεις του κυρίου Κατραντζή»

«Του είπα για τον κύριο Κατραντζή, του έκανα ερώτηση» υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, χωρίς φυσικά να λέει την αλήθεια. Και αυτό γιατί ο δημοσιογράφος δεν είπε κουβέντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του Μουσταφά Κατραντζή σε τουρκική εφημερίδα που είχε μιλήσει για «Τούρκους της Δυτικής Θράκης».

Εμείς θα παραθέσουμε δύο φωτογραφίες. Αυτή της συνέντευξης του Μουσταφά Κατραντζή ο οποίος είχε πει αυτολεξεί «ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, έχουμε σοβαρά προβλήματα» και αυτή του εκλεγμένου με τη στήριξη της ΝΔ δημάρχου Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν με τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

Μουσταφά Κατραντζή Gundem
Ο Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν με τον ψευτομουφτή Ξάνθης και τον Τούρκο πρόξενο
Ο εκλεγμένος με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν φωτογραφίζεται στο δημαρχείο του με τον ψευτομουφτή Ξάνθης και τον Τούρκο πρόξενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: