ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Τσακαλώτος για Τσίπρα: Πιστώνεται προσωπικά όλους τους λόγους

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Τσίπρας
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

«Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας» αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα κλείνει ένας σπουδαίος κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένας κύκλος που μας έχει χαρίσει πολλούς λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι και περήφανες» τονίζει ο κ. Τσακαλώτος σε ανάρτησή του.

«Όλους αυτούς τους λόγους περηφάνειας τους πιστώνεται προσωπικά και ο Αλέξης Τσίπρας. Η πολιτική του συγκρότηση, η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο κόμμα μας. Το σημερινό μήνυμα είναι ένα και δυνατό: όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για την ανασυγκρότηση» προσθέτει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμερίσει για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι αν και δεν θα είναι υποψήφιος για τη νέα ηγεσία του κόμματος, θα είναι «παρών» πριν, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, αλλά και μετά.

«Η μάχη για τις ιδέες και η προσφορά δεν ορίζεται από την καρέκλα που κατέχει κανείς. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας. Να σας αισθάνομαι δίπλα μου. Το ταξίδι συνεχίζεται. Και η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει» είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στα χιλιάδες μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: