ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ : Οι αγώνες έφεραν καρπούς...

Η φωτογραφία είναι από συνάντηση της Ώρας Πατρών με κατοίκους της περιοχής τον Σεπτέμβριο του 2022.

Για την νέα πλατεία. «...Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι, πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις, μοίρασαν φυλλάδια, κατήγγειλαν τη Δημοτική Αρχή», αλλά αυτή χαίρεται!

 

«Τρεις φορές είχε αναδείξει το θέμα η παράταξή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε η διαμόρφωση σαν έργο  δεν υπήρχε καν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023. Οι αγώνες σώζουν τους Πατρινούς απέναντι στη γερασμένη Δημοτική Αρχή Πελετίδη !».

 

Τα παραπάνω αναφέρει η δημοτική παράταξη του Γιώργου Ρώρου, Ώρα Πατρών, με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την διαμόρφωση της νέας πλατείας στην Ανθούπολη. Πλατείας που όμως, ούτε καν αναφέρονταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων για το έτος 2023!

 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ώρας Πατρών, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Επιχαίρει η δημοτική αρχή για τη διαμόρφωση της νέας Πλατείας στην Ανθούπολη.

Χαιρόμαστε με την... χαρά της...

Προπάντων χαιρόμαστε διότι οι αγώνες των κατοίκων μιας συνοικίας, των πολιτιστικών συλλόγων, των φορέων, της Ώρας Πατρών και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης επέφεραν καρπούς.

Για να αποδώσουμε το ορθό και δίκαιο: ξεσηκώθηκαν πρώτα οι κάτοικοι, πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις, μοίρασαν φυλλάδια, κατήγγειλαν τη Δημοτική Αρχή, ζήτησαν τη συμπαράσταση από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, έτσι η πίεση και η αγωνιστική διάθεση έφεραν την υλοποίηση.

Τρεις φορές είχε αναδείξει το θέμα η παράταξή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Άλλωστε η διαμόρφωση σαν έργο  δεν υπήρχε καν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023.

Οι αγώνες σώζουν τους Πατρινούς απέναντι στη γερασμένη Δημοτική Αρχή Πελετίδη!».

 

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Πελετίδη για την πλατεία

 Για την κατασκευή της νέας πλατείας Ανθούπολης, το Γραφείο Τύπου της δημοτικής Αρχής Πατρέων εξέδωσε το παρακάτω δελτίο ενημέρωσης, που ανάρτησε στο σάιτ του Δήμο, αποκρύπτοντας τις αντιδράσεις που είχαν προηγηθεί της κατασκευής:

«Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη διαμόρφωση της νέας πλατείας στην Ανθούπολη, επί της οδού Πανεπιστημίου και οσονούπω άλλη μια πλατεία θα παραδοθεί στους δημότες ως χώρος αναψυχής και παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά, όπως έχει δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.

Η μελέτη για τη διαμόρφωση έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και οι εργασίες εκτελούνται από τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Η νέα αυτή πλατεία στην Ανθούπολη είναι μεταξύ των πολλών έργων αναβάθμισης και διαμόρφωσης νέων κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα κ.λπ.) που η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει και εκτελεί για τους κατοίκους των συνοικιών της Πάτρας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: