ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Το μοναδικό ασθενοφόρο δεν πρόλαβε να τη σώσει!

 

Η γυναίκα από την Τσεχία, που έκανε διακοπές στο νησί, έχασε τη ζωή της στην παραλία της Αστρίδας Θάσου, περιμένοντας επί 51 λεπτά!

Ξεκίνησε για διακοπές από την Τσεχία, να έρθει στην μαγευτική Θάσο. Που να περιμένει όμως το τραγικό τέλος που την περίμενε. Ότι ο τομέας Υγείας στην χώρα  των Ολυμπίων Θεών, είναι τόσο διαλυμένος, από έλλειψη προσωπικού, που ούτε και οι δώδεκα θεοί μαζί να στέρξουν, δεν θα προλάβουν!

Αλλά και στην περιοχή μας σε Αίγιο, Ακράτα υπάρχει ένα και μοναδικό ασθενοφόρο με πλήρωμα διασώστη. Με ότι σημαίνει σε περίπτωση κλήσης του για επείγον περιστατικό εκτός περιοχής. Το αυτό ισχύει και στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων που εξυπηρετείται από το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο του, για μία περιοχή με πάρα πολλά χωριά!

Τα προβλήματα στην Υγεία, όπως και σε κάθε τομέα εγκαταλειμμένο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν περιμένουν. Η γυναίκα από την Τσεχία, που έκανε διακοπές στο νησί της Θάσου, έχασε τη ζωή της στην παραλία της Αστρίδας, σύμφωνα με το ΚavalaΝews.gr,

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η γυναίκα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από τη θάλασσα, κατέρρευσε.

Στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας, ηλικίας 45 έως 50 ετών. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν στο kavalanews πως για 30 – 40 λεπτά, τέσσερις Ρουμάνοι τουρίστες στην παραλία προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη και καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από 51 λεπτά. Όπως λένε, οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, καθώς ήταν αργά για να της παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια.

Ρουμάνοι τουρίστες κάνουν έκκληση μέσω του Forum Thassos, στις τοπικές και τις εθνικές αρχές για αξιοπρεπείς ιατρικές συνθήκες για τους τουριστικούς προορισμούς. Σύμφωνα με το τοπικό ΜΜΕ, το τραγικό περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τουρίστες που αναφέρουν στα social media ότι διαθέτουν ιδιωτική ασφάλιση, αλλά είναι άχρηστη καθώς υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο στο νησί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ από το ΚavalaΝews.gr:

ΚavalaΝews.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: