ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Christian Adam: Δεν έχει πάει φαντάρος ο Μαρινάκης



Πανηγύρι γίνεται στο διαδίκτυο μετά τη δήλωσή του ως ζηλωτή του Εμφυλίου, αλλά και ερωτήματα για το εάν έχει κάνει την στρατιωτική θητεία του!


Πανηγύρι γίνεται στα σόσιαλ μίντια με την αναγόρευση του Παύλου Μαρινάκη σε κυβερνητικό εκπρόσωπο από τον Μητσοτάκη. Όχι αυτής καθεαυτής της προσωπικότητάς του, όσο για την μισαλλόδοξη δήλωσή του περί επιθυμίας του για συμμετοχή στον Εμφύλιο, που έχει λήξει εδώ και 74 χρόνια, και φυσικά δεν έχει ζήσει, αλλά ενστερνίζεται την μισαλλοδοξία που σπέρνουν οι ακραίοι εντός της ΝΔ.

Να θυμίσω μόνον ότι ο αείμνηστος παππούς του Παύλος, δικηγόρος της Πάτρας, υπήρξε Γραμματέας του Μαθητικού της ΕΠΟΝ Ψηλαλωνίων, που έχει αφήσει παρακαταθήκη καταδίκης γιατο έγκλημα των δεξιών συνεργατών των Ναζί, των τσολιάδων του Κουρκουλάκου, που κρέμασαν τους έντεκα πατριώτες στα Ψηλαλώνια Πατρών στις 9 Μάη του 1944.  

Ο χρήστης του διαδικτύου   Christian Adam αναπαράγει την δήλωση @stratakisi για τον ζηλωτή του Εμφυλίου  Παύλο Μαρινάκη τα παρακάτω, πλην όμως αποκαλύπτει και ότι δεν λεχει υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του. Και ευλόγως αναρωτούνται οι υπόλοιποι χρήστες.

«Αυτός ο ...''άγριος'', είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος είχε δηλώσει: «Αν είχαμε ΕΜΦΥΛΙΟ θα ήθελα να πάει από το χέρι μου ο #Τσίπρας». Μ' αυτό το όνειρο μεγάλωσε το παιδί. Ας τον ρωτήσουν, λοιπον, στο Μπρίφινγκ με τι τρόπο θα το έκανε... Ακροδεξιοί ποιοι ακροδεξιοί».

 

Παραθέτω μερικά από τα σχόλια του διαδικτύου:

Evangelia Kontarines

kalo vradi xristo aftos den exi kapio parelthon ixe dikasti gia kano lathos


Christian Adam

Evangelia Kontarines Δεν έχει πάει φαντάρος

Καλό ξημέρωμα Ευαγγελία μου 🌹


Sosso Papadima

Ας πάει να υπηρετήσει πρώτα την θητεία του , και μετά ας έρθει να μας σφάξει , ο ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ.


Λίλα Μαίρη

Αυτη δεν ειναι κυβερνηση......μαζεματα κακοποιων ειναι.


Ρούσσος Αναστασία Πετρά

Έχουμε στα Βαλκάνια ,,τραμπούκους και με γραβάτες ,,αυτή είναι η μόνη διαφορά ,,από τους ,,φονιάδες του ΦΥΣΣΑ,,🌚🌚🌚


Maria Grandike

ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.

 

Αρχοντουλα Καψαμπελη

Ένας και ένας.Λες και βγήκανε από τά κόκκινα φανάρια τής Φίνος φιλμ

 

Κατερινα Φαφουτη Παλδεμτζη

Να ανέβη στον Όλυμπο να πάρει φόρα να του κάνει αέρα του Αλέξη το βλήμα

 

παναγιωτα σβεντζουρη

Άι στο διάολο μαλακα

 

Aggeliki Merisioti

Σιγά τον λεβεντομαγκα...

 

Ειρήνη Παπαφώτη

Βρωμοφατσα

 

Marina Heraklio

Εμενα συγγνώμη αλλά μόνο γέλια

Μου προκαλεσαν τα λόγια του...

Ας το καλό του δεν ξέρω και πώς τον λενε

 

Μαρία Αγκελου

Αι στο διαολο μαλακα και μια τρίχα να πηραξεις του τσιπρα αλιμονο σου μετα. Τον αλεξη μας εσυ μαλακα δε μπορεις να τον φτασεις στην ανθρωπια. Πολυ τον ζηλευεται τον τσιπρα και τον μισειται. Και οσο τον κατηγορατε και το μισειται σημαινει οτι δεν μπορειται να τον φτασετε. Αλλα δε ξερεις ενα πραγμα ηλιθιε οτι οσο πολεματε καποιον και τον κατηγορατε εμεις πιο πολυ τον στηριζουμε τον τσιπρα τον αλεξακη μας. Γιατι ξερουμε οτι πανω απο ολα εχει ανθρωπια ο αλεξης μας. Δεν ειναι σαν εσας τα λαμογια. Αλλα η ζηλεια αν ηταν ψωρα θα γελαγε ολη η χωρα

Θα του κλασεις τα τετοια του, τιποτε δεν μπορεις να του κανεις τον αλεξη μας. Εχει ολους εμας που τον αγαπαμε

 

Μαρία Αγκελου

Αντε μπουλη πιες το γαλασου που θα μιλησεις εσυ για τον κουκλο τον αλεξη μας το καλο παιδι!

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: