ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Δυσφορία στην ΝΔ για τον μικρόψυχο Μητσοτάκη!

 

Το ότι ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν λίγος, μικρόψυχος και τοξικός από τις Βρυξέλλες για την αποχώρηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ του  Αλέξη Τσίπρα, που μίλησε για ανάγκη επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε σε έμπειρα στελέχη της ΝΔ κακές εντυπώσεις, που τις σχολίασαν μεταξύ τους, με δεδομένη την διακήρυξη του κυβερνητικού κόμματος περί άρνησης της τοξικότητας .

Σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους, σχολιάζοντας ότι ένας αρχηγός κόμματος κρίνεται και για το πώς αντιμετωπίζει ως νικητής την αποχώρηση του κεντρικού του αντιπάλου.

Και η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωναν, δεν ταιριάζει στη μενταλιτέ της (πολιτικής) αστικής ευγένειας καθώς εμφανίστηκε εκδικητικός και απαξιωτικός χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Μάλιστα, σχολίαζαν ότι όπως ο Αντώνης Σαμαράς πρόσβαλε τη δεξιά παράταξη καθώς το 2015 δεν εμφανίστηκε στο Μαξίμου για να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα, νικητή των εκλογών και εκλεγμένο πρωθυπουργό, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσβαλε τη δεξιά παράταξη με την επιλογή του μέχρι την τελευταία στιγμή να εμφανίζεται μικροπρεπής.

Αλλά ο Μητσοτάκης μπορεί να ηγείται δεξιάς παράταξης, ωστόσο η όλη του πρακτική κατατείνει στο να συγκροτήσει την ΝΔ, διά της ολισθήσεως,  σε προσωποπαγές Μητσοτακικό κόμμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: