ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Καλή αρχή από ΠΑΣΟΚ. Ευχετήριο στην κυβέρνηση ΝΔ

 



Ο Αχαιός Ανδρέας Λοβέρδος, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης!

Ξεκίνησε το πρώτο twitter φιλίας προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Από ποιον άλλον; Μα τον Αχαιό Ανδρέα Λοβέρδο, που αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης, με σχετική ανάρτησή του !

Το τοπίο της πολιτικής ζωής είναι στραμμένο προς ακροδεξιά κατεύθυνση με ευθύνη της ΝΔ και οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν θα τελούν υπό την πίεση των νεοναζί!

Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Ανδρ. Λοβέρδο. Παλιός συνεργάτης της ΝΔ στην κυβέρνηση Σαμαρά!

Τρία κόμματα ακροδεξιά, νεοναζιστικά και παραθρησκευτικά εισήλθαν στην Βουλή των Ελλήνων με αφορμή το εκλογικό σύστημα που εφάρμοσε η ΝΔ!

Έχει προηγηθεί η Μπαντζελή βέβαια από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ προεκλογικά, ενώ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως δήλωσε, δεν έχει πρόβλημα με την αναθεώρηση του συντάγματος για την επιβολή των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Έπεται συνέχεια και είναι ακόμη αρχή! Γαλατική ευγένεια με... ουρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: