ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Για την καταπολέμηση κουνουπιών στην πλ. Γεωργίου


 Δράση ενημέρωσης της ΠΔΕ σχεδιασμένη για παιδιά, με την παρουσία ξυλοπόδαρων!

Η ΠΔΕ την Πέμπτη 29 και  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023,  στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα, διοργανώνει διήμερη εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, για το έργο της καταπολέμησης κουνουπιών που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Περιφέρεια, αποσκοπώντας στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Στο περίπτερο της εκδήλωσης θα παρευρεθεί εξειδικευμένο προσωπικό της Περιφέρειας που θα ενημερώνει τους πολίτες για θέματα που αφορούν στα κουνούπια, τη βιολογία τους, τα στάδια εξέλιξης τους, τον πολλαπλασιασμό τους και κυρίως την προστασία από αυτά, ενώ θα μοιράζεται και σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σε μία δράση ενημέρωσης σχεδιασμένη για παιδιά, με την παρουσία ξυλοπόδαρων, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ειδικά κατασκευασμένο ενυδρείο με ζωντανές προνύμφες κουνουπιών καθώς και έντομα ενήλικων κουνουπιών με τη χρήση στερεοσκοπίου, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ζωγραφιές με θέμα τα κουνούπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: