ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Η Ακροδεξιά είναι πάλι εδώ ενισχυμένη με 15%


Δεν έχουν γραφεία, οι Σπαρτιάτες, ούτε μέηλ για να επικοινωνήσει κανείς μαζί τους, τελευταία συνεδρίαση έκαναν σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας!

Η μετατόπιση της κοινωνίας προς τα δεξιά, την ακραία Δεξιά και την Ακροδεξιά ήταν μέσα από μία λογική «τιμωρητικής» ψήφου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νεολαία οι Σπαρτιάτες πήραν πάνω από 9%...

Έτσι η ευρύτερη Ακροδεξιά έκανε την εμφάνισή της με ποσοστά της τάξης του 10%-15% μέσα από τρία κόμματα, (σ.σ.: Σπαρτιάτες, Νίκη, Λύση του Βελλόπουλου) ενώ δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωτοεισερχόμενοι στη Βουλή Σπαρτιάτες ευχαρίστησαν τον καταδικασμένο Κασιδιάρη για τη στήριξη, καθώς «ήταν το καύσιμο που μας έδωσε ώθηση», όπως είπαν στην ανακοίνωσή τους.

Στην Δυτική Ελλάδα εξέλεξαν δύο βουλευτές, μέσα σε τρεις βδομάδες προεκλογικό αγώνα, που τον έκαναν στα μουγκά και ακόμη τους ψάχνουμε  για να εντοπίσουμε που είναι το γραφείο τους.

Μάλλον δεν έχουν και αυτό έγινε για συγκεκριμένους λόγους, να μην εντοπιστούν, καθώς ο Κασιδιάρης έστελνε συνεχή μηνύματα συμπαράστασης από τη φυλακή. Δεν έχουν γραφεία, τελευταία συνεδρίαση έκαναν σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, και δεν έχουν ούτε μέηλ για να επικοινωνήσει κανείς μαζί τους! 

Σε κάποιον βαθμό η εξέλιξη με τα τρία ακροδεξιά κόμματα μπορεί να αποτελέσει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα για τον Κ. Μητσοτάκη, που θα έχει να αντιμετωπίσει ενδοδεξιό ανταγωνισμό.

Αποδείχθηκε ήδη ότι οι τρεις τροπολογίες που είχε φέρει η Ν.Δ. όχι απλώς ήταν ατελέσφορες (όπως προειδοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ), αλλά έδωσαν στη Ν.Δ. την ευκαιρία να διχάσει το δημοκρατικό τόξο εις όφελος των φασιστικών απολήξεων της Ακροδεξιάς. Ήταν εμφανής η απουσία κοινού μετώπου των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στην Ακροδεξιά και πολιτικών που θα έκλειναν την ψαλίδα των κοινωνικών ανισοτήτων. Αποτέλεσμα είναι ένα 15% των πολιτών να έχουν στηρίξει με την ψήφο τους την ακροδεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: