ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Σε λίγο θα τον δούμε και ναύαρχο τον Πίνατ, του Μαξίμου!


 

Προς το παρόν, ο  γιος του πρωθυπουργού είναι... αξίωμα πολιτειακό και το όργανο της τάξης πρέπει να αποδίδει χαιρετισμό!

Έτσι συμβαίνει στα καθεστώτα οικογενειοκρατίας! Ο γιος του πρωθυπουργού είναι αξίωμα πολιτειακό και το όργανο της τάξης πρέπει να αποδίδει χαιρετισμό.

Παραδειγματιζόμενος από την νέα τάση χαιρετούρας, λέω να βάλω τη γυναίκα μου φρουρά στην πόρτα του σπιτιού μου, να μου αποδίδει χαιρετισμό, όταν η Μόλυ, η σκύλα της γειτονιάς λείπει από το πορτόνι μου, για τσάρκα!

 Ρωτάτε εάν έχει και ποίο κάτω; Όχι, μόλις το τερμάτισε ο Μητσοτάκης!

 


Και με την ευκαιρία της αναφοράς για την Μόλυ, σκέφτομαι πόσο αδικημένη είναι σε σύγκριση με τον Πίνατ, που... θρονιάστηκε στου Μαξίμου! Κια απολαμβάνει τιμές, που ούτε να τις φανταστούν δεν μπορούν αδέσποτα σαν την Μόλυ μου!

Βέβαια για τον Πίνατ (σ.σ.: μην φανταστείτε ότι το όνομά του προέρχεται από την πείνα. Της Μόλυς προέρχεται από το μόλις αντίκρισα πιάτο φαγητό στον ορίζοντα!) φροντίζει η Μαρέβα, που σε συνέντευξή της έχει πει: 

 

Ο Κυριάκος μου είπε κάνε ότι θέλεις στο Μαξίμου, εσύ γνωρίζεις! Οπότε να χάρες που γνωρίζει ο Πίνατ!

 Μέχρι και ναυτικό επ΄ ώμου του αποδίδεται ! Σε λίγο θα τον δούμε και ναύαρχο!

 

Ε, ψιτ. Εκει στου Μαξιμου, μην ξεχάσετε ελεύθερη και μία θέση για μένα, να με στείλετε στη Βουλή. Κάποιος Σπαρτιάτης θα παραιτηθεί για να πάρει την έδρα ένας Κασιδιάρης της φωτογραφίας που στέλνει μηνύματα από την φυλακή ένα χρόνο τώρα, αλλά εσεις δεν με ακούγατε! 

Ε, ψιτ. Να μην την βγάλω... σπαρτιάτικα εκεί στο κελί! Μην ξεχνάτε εκπροσωπώ τους χρήσιμους ηλιθίους, που δουλέυουν για σας!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: