ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Συντριπτικά τα στοιχεία για παραβιάσεις στα ελληνικά σύνορα

FRONTEX Ναυάγιο Πύλος
SCREENSHOT/YOUTUBE/FRONTEX

«Είναι συντριπτικά τα στοιχεία για παραβιάσεις στα ελληνικά σύνορα» τονίζει το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας σχολιάζοντας δημοσίευμα των NYT που αναφέρει ότi η Frontex εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την χλωρα μας. «Έχει ήδη καθυστερήσει» επισημαίνει η Διεθνής Αμνηστία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την Le Monde κια οι  New York Times επανήλθαν την Τετάρτη στο θέμα της ανατροπής και βύθισης του αλιευτικού με τους εκατοντάδες πρόσφυγες ανοιχτά της Πύλου, χωρίς οι ελληνικές Αρχές να επιχειρήσουν να τους διασώσουν όσο ήταν ακόμη εφικτό. 

Με αφορμή το ότι η Frontex εμφανίζεται τώρα έτοιμη να εγκαταλείψει πλήρως τις επιχειρήσεις σε περιοχές ελληνικής ευθύνης, η εφημερίδα «θυμίζει» ότι στο παρελθόν έχει αποκαλυφθεί επανειλημμένα πως η υπηρεσία επιτήρησης των ευρωπαϊκών συνόρων έχει λειτουργήσει περισσότερο ως συνεργός παρά ως επιτηρητής για τις πρακτικές που εφαρμόζει η Ελλάδα επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: