ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Την Κυριακή στηρίξτε τη Δημοκρατία

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακούσετε την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=815319783104508


Ο Αλέξης Τσίπρας
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Μήνυμα μάχης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ανατροπή των συσχετισμών ώστε να υπάρξει νικηφόρο αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη κατά την τελευταία του προεκλογική ομιλία.

«Απευθυνόμαστε σε κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη την Κυριακή να στηρίξει τη δημοκρατία και να βάλει φρένο στον εκτροχιασμό της σε ανεξέλεγκτο καθεστώς. Να στηρίξει με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για να μη λάβει λευκή επιταγή η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη. Την Κυριακή δίνουμε μαζί τη μάχη για να ανατρέψουμε τον συσχετισμό. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημαίνει ισχυρή κοινωνία. Σταθερή και υγιής Δημοκρατία» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως σημείωσε, «κάθε ψήφος που αφαιρείται από την κάλπη της δημοκρατίας προστίθεται αυτομάτως στην κάλπη της Νέας Δημοκρατίας.
Κάθε ψήφος χαμένη για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ψήφος κερδισμένη για τη Νέα Δημοκρατία και τον κο Μητσοτάκη».

«Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Σας καλώ να πάμε μαζί, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι φωτοβολίδα,εήταν και είναι εδώ στα δύσκολα. Πάμε όρθιοι με όπλα τις σημαίες μας, τις αξίες μας» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: